Начало КЛЮКАРНИК Какво означава когато видите 11:11 на часовника

Какво означава когато видите 11:11 на часовника

89

Ако изведнъж видите “11:11” върху часовника или на телефона, бързо си намислете желание.

Тези числа са свързани с мечтите и изпълняването на желания и това е единственото време през деня, когато всички четири цифри на часовника са еднакви.

Според нумеролозите, числото 11 представлява връзка между смъртното и безсмъртното и е свързано с идеята, че по това време на небесата се отваря врата за сбъдване на желания.

За тези, които вярват в силата на изпълняването на желания в 11:11, има няколко правила, към които трябва да се придържат:

• Ако сте погледнали часовника точно в 11:11 и не сте проверявали времето до 11 часа, може да си намислите желание.

• Щом си намислите желание, веднага отвърнете поглед от часовника. Вашето желание няма да се сбъдне, ако времето се смени на 11:12.

• Следващия път когато погледнете часовника, трябва да показва 11:13. Ако пропуснете това време желанието ви няма да се сбъдне.

Вие сте носител на светлина или ангел на земята

Когато видите 11:11 върху часовника, това не е просто случайност. Някои смятат, че тези цифри са сигнал или напомняне за това, че сте носител на светлина на Земята.

Вашата мисия се състои в това да носите колкото се може повече светлина, увеличавайки количеството любов и нежност на планетата.

Тези числа също така могат да бъдат съобщение за това, че сте “ангел на земята”, който има същите задължения като носителя на светлината 11:11 е “енергиен вход”, който позволява да въплътите вашите мисли в реалност. Трябва внимателно да подбирате мислите си по това време, така че те да съвпадат с вашите желания.

Свързани сте с единството на света

Някои хора смятат, че когато случайно видите числата 11:11, това е знак за синхронност и съвпадащи събития, които са свързани, но невинаги могат да бъдат обяснени. Например искате сладолед и внезапно минава кола със сладолед.

Когато видите подобно съвпадение, това значи, че сте в синхрон с останалия свят и трябва да използвате момента за да осъзнаете, че всички сме едно.

Присъствие на призрак

Има и такива, които смятат, че 11:11 е признак за това, че до вас се намира призрак. Призраците са призвани да помагат незабелязано на хората.

Понякога хората описват случаи когато са чули странни звуци и са видели сенки в 11:11.

Лесна за възприемане закономерност

Учените смятат, че мозъкът ни по естествен начин е програмиран да търси закономерности. Тъй като живеем в цифров свят и цифрите играят голяма роля в живота ни, често им обръщаме внимание.

Източник: webmiastoto.com