Начало ВЕСТИ Култов свидетел с нови и разтърсващи разкрития за Плъха! Ето как е...

Култов свидетел с нови и разтърсващи разкрития за Плъха! Ето как е действал престъпникът!

78

Плъха никога не излизаше сам. Той винаги имаше до себе си човек, който му правеше „отцепка“. Стоеше близо до набелязания обект и следеше да не дойде някой.

Плъха беше вълк единак и разчиташе на един единствен човек – жена си! никога не излизаше без нож. Това разказа свидетел от квартал Столипиново, цитиран от TrafficNews.

Пред медиите съпругата на Жоро Джевизов разказа, че мъжът й бил клошар, обикалял по казаните и във въпросната нощ отишъл да пикае под балкона на доктора и той го застрелял.

Което, разбира се, в последствие се оказа напълно невярно. Както стана ясно, Плъха е влязъл в гаража на д-р Димитров, за да краде и на излизане е бил прострелян.

На брифинга днес представителите на прокуратурата съобщиха, че Джевизов е действал сам.

„Във въпросната нощ жена му 100 процента е била заедно с него. Но като е чула стрелбата, се е изплашила и е побягнала“, категоричен е свидетелят.

Били ли са действително Жоро и жена му кварталните Бони и Клайд, вероятно ще стане ясно по време на разследването.

Плъха крадял във всички квартали в Пловдив, но не прощавал и на комшиите и в собствената си махала. „Като влезе в затвора – си отдъхвахме. Наставаше мир и спокойствие. После като го пуснат – пак започваха да изчезват разни неща от къщите ни. Продаваше всичко по заложните къщи, а с парите си купуваше наркотици. Тези снимки, където го показвате, са стари от затвора. Беше сух като вейка от хероина. Жена му спря да се друса като забременя. Преди тя и сестра й работеха в Германия, а Плъха също бачкаше там като им намираше клиенти. После се върнаха“, разказват хора от ул.“Елба“.

„Не се изненадахме, че това се случи с него. Той си беше изпечен крадец. Кой каквото е направил , ще си понесе наказанието. Няма кой да отмъщава за него, ако ходжите не разбутат нещата“ коментират в Столипиново. /Блиц