Начало КЛЮКАРНИК Днес в Прости ми: Булут извежда Бахар и я прави щастлива, а...

Днес в Прости ми: Булут извежда Бахар и я прави щастлива, а Джунейт е бесен на Седат

85
Сподели

Вижте какво ще се случи днес (08-и март) в следващия епизод на турския сериал “ Прости ми „, излъчващ се всеки делник от 14:30 до 16:00 часа по NOVA.

Осман разбира за Йълдъз и Седат и се скарва с Йълдъз.  Демир опитва да разсрочи дълга си пред кредиторите.  Булут взима Бахар и я води да помогнат на деца в нужда.

Бахар е щастлива, а Булут не спира да я гледа.  Джунейт е бесен на Седат и обръща масата.  Бахар разбира, че Димир е притиснат и споделя с Булут, че се радва, че най-накрая ще си плати.  Булут намира колието на Бахар паднало в колата му.

Не спира да мисли за нея.  Булут и Осман се срещат и той разказва за кредита на Демир. Осман е доволен от развоя на събитията. Осман вижда, че Зюхре го е проследила.  Джунейт и Мурат проследяват Седат, за да разберат следващата му стъпка.  Зюхре отива при Хасрет и ѝ удря шамар.

Демир вика Булут и го моли за пари назаем. Той се съгласява да му даде. Преди това се е разбрал с Осман и са измислили план.  Бахар отива на гроба на Кемал и разбира, че си е загубила колието, което той ѝ е подарил.  Булут вижда, че някакъв човек се кара на детето на Бахар. Слиза и го хваща за яката. Започва да го налага, а Бахар ги вижда и побягва да ги разтърве. /За жената