Начало КЛЮКАРНИК Днес в Сега и завинаги: Ийт се прибира и прегръща Нур, а...

Днес в Сега и завинаги: Ийт се прибира и прегръща Нур, а Мерт ги вижда, Ярен се обажда, че се прибира

73

Вижте какво ще се случи днес (09-и март) в следващия епизод на турския сериал “ Сега и завинаги „, излъчващ се всяка делнична вечер от 20:00 часа по bTV.

Издирването на оцелелите продължава и през нощта. Джахит пътува обезверен, Нур също плаче навън пред врата на Козан.

Елмаз ѝ носи чай, за да я подкрепи. Иджлял е доста отчаяна. Ийт и Фатих рано сутринта се доближават до мястото на катастрофата и са посрещнати от жандармеристи, които им оказват първа помощ.

Нур цяла нощ не е мръднала от мястото си пред вратата на Козан. Иджлял също е прегърнала Мерт. Заповядва на прислужницата да занесе чай на Нур. Тя благодари на момичето.

Айтюл гледа всичко през прозореца. Развиква се на момичето. Иджлял защитава прислужницата. Двете с майка ѝ се скарват. Айтюл е бясна.

 

Джахит и Ийт пристигат. Той вижда Нур и я прегръща. Мерт също излиза от вратата и ги вижда прегърнати. Иджлял и Айтюл стават свидетели на тази сцена. Мерт отказва да прегърне баща си, даже го праща при Нур. Айтюл пак проклина момичето. Ийт се опитва да говори със сина си. Разбира, че детето е повярвало на глупостите на Иджлял.

Нур се притеснява, че Мерт е реагирал така. Тя съжалява, че го е направила. Джахит съпровожда момичето до дома ѝ. Мерт отваря на майка си. Иджлял го поздравява за реакцията му. Айтюл обвинява Ийт за реакцията на Мерт. Идва реда на Иджлял да критикува домакина. Ийт казва, че е нужно да помогне на детето им. Иджлял отказва.

Той я моли да му помогне да спечели Мерт. Иджлял казва, че е проявила човечност към Нур, но кара Ийт сам да спечели сърцето на сина си. Той застава обезверен в коридора. Джахит засича двамата влюбени, които са били в парка цялата нощ. Джахит разказва на Ямур за катастрофата. После се ядосва на Елмаз, че е сдобрила двамата младежи.

Тя се ядосва на Джахит за отношението към брат ѝ. Ийт държи ръката на сина си. Обещава му, че всичко ще се промени. Иджлял се оплаква на майка си. Айтюл продължава да упреква дъщеря си, че е проявила човечност към Нур. Нур споделя с бартовчедка си, че до този момент са се крили заради Мерт. Елмаз разкрива пред нея, че Иджлял настройва детето си и поради това то е реагирало така към баща си.

Ийт чака Нур в градината. Двамата се прегръщат. Иджлял казва на майка си, че единственият ѝ приятел е бил Фърат. Айтюл побеснява от думите на дъщеря си. Иджлял сега разбира, че чувствата на Фърат са били към нея и са истински. Казва на Айтюл, че вече се е изморила да губи от любовта на Нур и Ийт. Ийт успокоява Нур, че мисли и за нея и за Мерт. Ийт се извинява на Нур за поведението си и ревността си.

Той й обещава, че вече ще има тази независимост. Обещава й постоянно да я подкрепя. Елмаз подкрепя връзката на брат си с Ямур. Бременната сестра прави сравнение на отношенията на Емин с Ярен. Той обаче не може да скрие голямата си любов. Назан се заяжда с Ямур. Ярен се обажда на леля си, че се прибира от чужбина. Изписват Фатих от болницата. Нур се притеснява за приятеля си. Ийт се радва, че любимата му е забравила за съперника му. Нур пожелава да тръгне с Ийт към болницата. Прислужницата ги проследява. После докладва на Иджлял.

Източник: За Жената