Начало КЛЮКАРНИК Една от най-красивите български актриси вдигна тайна сватба, но вижте само кой...

Една от най-красивите български актриси вдигна тайна сватба, но вижте само кой е кумът! Ето снимки!

59

Манекенката Ирена Милянкова се омъжи за брокера на недвижими имоти Никола Чолаков

Щастливото събитие преминало в тесен семеен кръг от 20-ина души – пише в. „Уикенд“.

Бившата половинка на Ирена Милянкова и баща на 4 от децата й – Росен Чолов-Чолата, не е бил сред поканените гости. Той научил постфактум, че експоловинката му се е задомила наново – отбелязва изданието.

Макар че роди 3 дъщери и един син на подсъдимия по две дела за сводничество бизнесмен, той така и не й предложи брак. Връзката им се разпадна покрай проблемите на Чолата с родното правосъдие. Ирена бе плътно до него, докато не се запозна с доказателствата по обвинението.

Тогава тя изпадна в шок и се изнесе от дома им с децата им. Близо година красавицата не излезе от къщо от срам. Малко от приятелките й останаха до нея, а другите я отхвърлиха. Жени Калканджиева обаче й даде допълнителна работа като букер, за да може да изхранва децата си. Ирена дори изпрати сина си Уилям да живее при баба си в Разград.

Според запознати лично бившият сикаджийски бос Красимир Маринов, известен като Големия Маргин, е кумувал на сватбата на новото семейство Чолакови. Именно той се намесил при раздялата й с Чолата, тъй като бившата половинка на Ирена Милянкова минавал за един от най-близките приятели на Маргините. Милянкова получила уверението на Големия Маргин, че Чолов няма да й създава никакви проблеми в бъдеще.