Начало КЛЮКАРНИК Седмицата ще започне спокойно, но ни очаква низ от неприятности! Алена спасява...

Седмицата ще започне спокойно, но ни очаква низ от неприятности! Алена спасява тези зодии, задължително

39

Вижте какво вещаят звездите за седмицата според хороскопа на Алена, публикуван във в. „Уикенд“

Овен
Липсата на баланс между работата и почивката може да ви се отрази негативно, така че отделяйте време и за двете.

Недейте да изпадате в крайности – да не се претоварвате с работа, но и не бездействайте. В понеделник внимавайте да не нагрубите близки хора или колеги.

 

Телец
През дадения период ще бъдете изпълнени със спокойствие. Много от вас ще решат да го дават лежерно и няма да полагат кой знае какви усилия в професионален план. Това ще важи с особена сила за понеделник, както и за петък, когато вероятно ще наблегнете на по-приятните занимания.

Близнаци
Използвайте 12 и 13 март за важни дела. След това има вероятност да се изнервите и да влезете в конфликти с околните. Във ваша полза е да броите до 10, преди да изречете нещо, особено ако сте ядосани на някого, най-вече ако става дума за половинката ви или за друг близък човек.

Рак
В началото на дадения период е възможно да сте по-напрегнати, дори да изкарвате яда си върху най-близките. Ако имате някакъв проблем, по-добре поговорете с близките ви, тъй като те не могат да четат мисли. Не се поддавайте на ревност и не правете от мухата слон.

Лъв
През идната седмица се очаква да сте по-спокойни в сравнение с изминалите дни. С каквото и да се сблъскате – промени, обрати, силни емоции, ще има шанс да се концентрирате и да погледнете обективно на случващото се. Основната препоръка към вас е да гледате само напред, а не към миналото.

Дева
Очаква се още една седмица, в която много от вас ще бъдат в плен на любовни трепети. Трудно ще се концентрирате върху настоящето, а мислите ви ще се реят някъде далеч от ежедневнието. Ако в понеделник нещо ви тормози, обадете се на приятел – разговорът ще ви разведри.

Везни
Вероятно ще влезете в ролята на балансьор в някакъв спор между колеги, приятели или роднини. Тъй като добре знаете, че монетата има две страни – лесно ще отсъдите кой е крив и кой прав. Ще имате възможност да заявите позицията си, тъй като становището ви ще бъде важно.

Скорпион
Въпреки че сте известни със своето самообладание, през идната седмица ще давате израз на чувствата си. Това е чудесно, особено ако откриете някакъв творчески подход, чрез който да го сторите. В понеделник има вероятност да се почувствате тъжни, така че си намерете някакъв отдушник.

Стрелец
Ще сте изправени пред дилемата дали да замълчите, или да споделите нещо, за което не спирате да мислите. Трудно е да се даде препоръка как да постъпите, но при всички случаи не позволявайте на някого да ви вменява чувство за вина, задето имате желания, потребности или мнение.

Козирог
През дадения период може да ви обхване безпокойство. Вместо да се поддавате на страховете си и да си въобразявате какво ли не, опитвайте се да се придържате към фактите и не си правете прибързани заключения. Би било добре да поговорите с близък човек, който ви подкрепя.

Водолей
Задаващите се дни ще бъдат спокойни, за разлика от динамичния и изпълнен с изненади период, през който доста от вас преминаха наскоро. Ще имате време да преосмислите случилото се и да подредите мислите в главата си. Важното е да не действате прибързано и да оставите плановете и идеите ви да отлежават.

Риби
През идната седмица може да разберете повече за самите себе си, като наблюдавате случващото се край вас и анализирате реакциите си. Ако реалността ви харесва и сте доволни от постигнатото, чудесно – продължавайте все така. Ако ви завладеят обаче негативни емоции, това е знак за някаква промяна.