Начало КЛЮКАРНИК Седмичен хороскоп за периода от 12 до 18 март-РИБИ Ярко благоприятен етап,...

Седмичен хороскоп за периода от 12 до 18 март-РИБИ Ярко благоприятен етап, КОЗИРОГ Успех в контакти и сделки

89
Сподели

Овните разполагат с отлични възможности, а Телците трябва да са по-активни. Близнаците  да владеят емоциите си, а Раците да избягват споровете.

За Лъвовете периодът ще е успешен, а Девите да са търпеливи както винаги. За Везните успех и напрежение, а Скорпионите действат успешно, но и проблемите не липсват.

Стрелците са фиксирали вниманието си върху перспективни цели, а успешните контакти са патент на Козирозите.  Водолеите да се владеят, а за Рибите периодът е чудесен.

 

Седмичен хороскоп ОВЕН

Добри възможности

Емоционалното ви състояние е променливо и с поведението си често будите недоумения в околните. Социалният живот като цяло ще продължи да е напрегнат, но личните ви възможности за успех съвсем не са малко ако стриктно прокарвате стратегията си,и избягвате противоречията, особено с хора от административните среди. Петък и събота предоставят добри възможности за успех. Неделя е хубава. Следващите дни без успешния четвъртък ще са по-трудни и напрегнати.

 

Седмичен хороскоп ТЕЛЕЦ

Проявете повече активност

Оставащите в делова кондиция, ще се включат в партньорски проекти и бизнес-начинания. При Телците ситуацията за момента е по-спокойна. Проблеми се очертават по някои въпроси от делово естество, които зависят от административни фактори. По принцип за разрешими след известно време. В общо линии периодът ще е успешен за целите ви. Петък, както и уикендът ще са благоприятни. Напрежението през делниците е най-осезателно в понеделник и вторник.

 

Седмичен хороскоп БЛИЗНАЦИ

Владейте агресивността

С променливо настроение и желания, но с добра енергия ще успявате да потискате раздразненията си, които понякога ще излизат на повърхността. При Близнаците се забелязва раздвижване, посоките на което трябва настойчиво да следите, за да отстранявате негативните фактори, предизвикващи противоречия и неразбирателство. Това в момента е най-добрата тактика за реализацията на вашите цели, тъй като конфликтите тотално ще парализират обстоятелствата и благоприятните влияния.

 

Седмичен хороскоп РАК

Избягвайте рисковете и кавгите

Мобилизирайте се и отхвърлете нещата, които ви пречат да се чувствате свободни. Наличните обстоятелства не говорят за непреодолими трудности, но е важно да действате последователно и търпеливо, освен че не бива да залагате на рисковете. Избягвайте противоречията чрез дипломатични ходове, и възможностите за успех ще нараснат чувствително. За петък е важна активността. Уикендът, както и понеделник са успешни дни.

 

Седмичен хороскоп ЛЪВ

Добри възможности

Дните от седмицата ще носят повече ангажименти и отговорности. Успехът на повечето от Лъвовете през настоящия период ще се дължи предимно на хитруване, което ясно подчертава, че трайността му ще е временна. Действате ли по значими  въпроси не бива да си го позволявате, за да успеете в намеренията си, което се отнася и до важните делови контакти. В петък и през уикенда ще постигнете успех. Понеделник ви носи силен късмет, а вторник е тежък.

 

Седмичен хороскоп ДЕВА

Проявете търпение

През следващите дни бъдете по-внимателни към себе си, не си позволявайте излишна показност и неспособност да се владеете. Девите добре знаят, че когато прокарват стратегията си търпеливо, но и настоятелно, винаги достигат до успех. В този смисъл периодът е благоприятен, и по правило не позволава успех чрез прибързване. С малки изключения, сполуката ще ви споходи и във всекидневните рутинни дела. Хубавият успешен петък е следван от благоприятен уикенд.

 

Седмичен хороскоп ВЕЗНИ

Успешен, но нервен период

Лидерските ви стремежи може да претърпят трансформации. Везните ще са доста раздразнени през периода поради нелоялните действия на конкурентите си. Седмичният етап не може да се определи като безуспешен, но определено ще е ядовит. И вие не бива да поемате рискове при осъществяването на целите си, защото ще последват негативни събития. петък и събота са ползотворни. Неделя носи труден успех. Силен късмет и успех в понеделник.

 

Седмичен хороскоп СКОРПИОН

Успешни действия, но и проблеми

Съдбата щедро ще ви дари с нещата, към които сте се устремили. Лична сполука и активни действия в делови план, но подли и неочаквани удари от високостоящи, проблеми с администрация и клевети от скрити врагове. Картината не е по-различа от миналата година, но е с оптимистични белези за бъдещето както в лично, така и в делово отношение. Петък и уикенда са благоприятни и успешни, а понеделник ви носи силен късмет.

 

Седмичен хороскоп СТРЕЛЕЦ

Перспективни цели

С реализациите, които ви предстоят ще внесете повече спокойствие в делниците и направите почивката си по-интересна. Здравата основа, върху която е стъпила преобладаващата част от Стрелците, им позволява да съсредоточат вниманието си върху перспективни цели,и до действат последователно и настойчиво за реализирането им.В настоящия момент това наистина е обещаващо за бъдещето ви. Петък е доста напрегнат, но успешен. Хубави възможности разкрива и уикенда, а понеделник ще е чудесен.

 

Седмичен хороскоп КОЗИРОГ

Успех в контакти и сделки

Започвате нови проекти, професионални, обществени, лични и творчески, с които ще ускорите промените в живота си. Козирозите следва да са по-наблюдателни към околните в службата и да се предпазват от ударите на хора, с които отношенията им не са цветущи. За реализацията на деловите цели седмицата е успешна. Особено благоприятни ще са контактите от делови тип, както и сделките. Деловият петък ще е неприятен. Уикендът е добър.

 

Седмичен хороскоп ВОДОЛЕЙ

Владейте нервите

Освен повишената нервност, характерна предимно за служебните обстоятелства, Водолеите няма да се сблъскат с неприятни ситуации през периода. Очертават се успешни контакти в обществените среди и близките кръгове, добър шанс за парични печалби, и благоприятно развитие за целите на бизнесмените. В петък напрежението ще е доста силно, а другите ви неприятни дни ще са вторник и четвъртък. Уикендът е хубав, а останалите делници ще са успешни.

 

Седмичен хороскоп РИБИ

Ярко благоприятен етап

Представителите на Риби ще разполагат през новата седмица с достатъчно късмет и възможности, за да доминират в обществените среди и по принцип в обкръжението си. етапът определено е успешен, но не бихте сгрешили ако разчитате повече на себе си отколкото на обещания, колкото и почтени да са хората от обкръжението ви. Късметът ви е силен, а по-добър помощник едва ли има. С изключение на много напрегнатия четвъртък, останалите дни са чудесни.

 

Източник: За жената