Начало КЛЮКАРНИК Това се случва за пръв път в 20-годишната й кариера! Синът на...

Това се случва за пръв път в 20-годишната й кариера! Синът на Софи Маринова Лоренцо учи майка си да

34
Сподели

„За първи път в 20-годишната ми кариера ще танцувам в общ танц с балет.

Винаги съм разчитала на свои движения, а сега ще трябва да опитам стъпките в хореография“, разказва развълнувано Софи Маринова,

която в понеделник вечер ще скочи в обувките на една от най-известните тийн звезди през последното десетилетие – Джъстин Бийбър.

Обичаната певица споделя, че като истински фен на Бийбър, синът ѝ Лоренцо е най-големия ѝ „критик“. „Прави ми забележки как пея, когато мина в моята орнаментика. Критикува ме и за английския, но знам, че е с добро чувство, за да се справя добре“, разказва Софи.

В понеделник от 20:00 ч. по NOVA феновете на „Като две капки вода“ ще видят и първото преобразяване на Гери-Никол в мъжки образ. R&B звездата също ще се превърне в тийнейджър с групата The Jackson 5, взимайки визията на младия Майкъл Джексън.

Поредна есктравагантна промяна очаква фолк-певеца Константин, който ще се преобрази в Papi Hans. „Коцето за първи път ще излезе от лиричните образи и ще се разчупи в танци и забавни движения, каквито образът носи. Самият той обича истински забавлението, шумните компании и хумора в големи количества, така че ще видим един колоритен образ“, коментират от продукция. Златка Райкова ще скочи в обувките на Лу Бега, а Боби ще сбъдне една своя мечта, превръщайки се в Джеймс Хетфийлд от Metallica.

Иван Юруков ще опита уникалното звучене на Ейми Уайнхауз, докато Марги Хранова се преобрази в Мими Иванова. На сцената ще се яви и една от легендите на рок музиката – Фреди Меркюри, в чийто образ ще се превъплъти Славин.