Начало КЛЮКАРНИК Шеф Ангелов извърши немислима кражба!

Шеф Ангелов извърши немислима кражба!

36

Шеф Ангелов откраднал жената на приятел

Любовната история на шеф Виктор Ангелов и половинката му Наталия е достойна за филмова екранизация.

Преди да се събере с нея и да си родят дъщеричка, тя била омъжена за негов добър познат.

Любопитното е, че преди да мине под венчилото със съперника му, Наталия имала няколкогодишна връзка с Виктор. Двамата се познавали от деца, а в ученическите си години усетили химията помежду си.

Още тогава бъдещият кулинар я карал да се кълне пред него, че някой ден ще се оженят и ще имат много деца. Чувствата му обаче останали несподелени и тя го предала заради по-атрактивен мъж.

Ангелов изпаднал в шок, щом научил, че любимата му пристава на друг, и компенсирал неуспеха в личния живот със старание да се издигне професионално. Отнело му 20 години да се пребори за сърцето ѝ отново, а през това време научавал как е от техни общи познати.
През дългия период Виктор не потънал в самота и пробвал да гради връзки с други жени, които също обичал, но нещата винаги се разпадали. Когато след дългата пауза се срещнал с вечната си любов Наталия, тя не била сигурна, че между тях ще потръгне, защото вече имала две деца от първия брак. Топготвачът обаче ги припознал като свои и към днешна дата говорел за тях, наричайки ги „сина ми“ и „дъщеря ми“.

От Наталия той има и своя рожба – малката Натали. Големият син Март учел мениджмънт по сигурността в Германия, а сестра му Ива се увличала по хотелиерство и ресторантьорство и най-вероятно щяла да наследи занаята на пастрока си. Най-малката също се втурвала да помага и харесвала професията на баща си. Съпругата на Виктор работела в голяма телекомуникационна компания, но дала своя принос и за ресторантите му. Когато завършил образованието си, водещият на „Хелс Китчън“ работел в най-елитните хотели из столиците на Европа.

При едно от завръщанията си в България решил да отвори собствен ресторант в столицата, но без да е длъжник на банки. Продал всичко, което имал – апартамента на родителите си, имота в село Войнеговци, на който планирал да строи къща, както и двата си автомобила. През 2006 г. открил първото заведение и докато потръгне, живеел в помещение над него. Сега обаче бил един от най-богатите в бранша, като само автомобилите, които колекционирал, били на стойност над половин милион лева.