Начало КЛЮКАРНИК В следващите епизоди на Сега и завинаги: Ийт и Нур заминават да...

В следващите епизоди на Сега и завинаги: Ийт и Нур заминават да търсят сестрата на Фатих, Джахит крои план да отнеме бебето от Елмаз

71
Сподели

Ийт и Фатих прекарват цялата нощ в планината, но на сутринта Джахит и спасители ги откриват. Нур е пред дома на Козан и даже Иджлял е мила с нея, което провокира още веднъж Айтюл.

Ийт се връща и намира любимата си. Двамата се прегръщат, което кара Мерт да вдигне нов скандал. На четири очи майка му поощрява това държане. Айтюл предупреждава племенника си, че ще загуби сина си.

Иджлял отказва на помогне на Ийт да се сближи отново с детето. Нур страда, но любимият й е готов да преодолее с нея всичко.

Ямур прекарва цяла нощ с Емин в парка. Джахит и прави забележка. Айтюл прибира Ярен от Щатите, за да раздели новите влюбени в „ Сега и завинаги ”.

Ийт изпраща Нур при Фатих в болницата, тъй като бил самотен. Тя обаче знае за неговата сестра и се чуди защо двамата не поддържат връзка. Фатих предупреждава Ийт да не преследва сам Ръдван. Иджлял се среща тайно с Фърат, който е верен на любовта си към нея.

Емин получава покана за кастинг. Назан прави така че Елмаз и Назлъ да се скарат. След това кара Джахид да се съмнява в майката на сина си. Ийт открива Нур в стаята на Фатих. Тя му разказва за сестрата на стария си приятел, която иска да намери. Ямур споделя с Ийт за връзката си с Емин. Той няма против, което го скарва с Джахит.

Ийт и Нур отиват в Адана, за да се срещнат с Фикрет – сестрата на Фатих. С помощта на Айтюл и Иджлял, Назан настройва Джахит срещу Елмаз. Той се отказва от развода и споделя с жена си нов план. Готов е да отнеме бебето от майка му, щом се роди и да го отгледа със сестра му. Нур и Ийт намират Фикрет, която е била из Европа до сега. Тя е много любезна с гостите, докато не разбира, че идват да я търсят заради Фатих.

Джахит лъже Елмаз, че е разведен. Емин се вълнува, щом разбира че неговата първа любов е у дома. Фикрет остава студена пред новината за брат си. Ийт обаче я убеждава да гостува на Нур, което със сигурност ще породи нови конфликти в „Сега и завинаги”.

 

Източник: За Жената