Начало КЛЮКАРНИК Тези три зодии ще намерят любовта на живота си до края на...

Тези три зодии ще намерят любовта на живота си до края на март

104

Търсенето на сродна душа този месец ще бъде доведено до щастлив край. За тези три зодиакални знаци, март ще бъде месецът, когато ще се влюбят до уши.

 

Скорпион

Със Слънцето, Меркурий, Венера и Нептун плюс затъмнението на Слънцето, в домът на любовта и страстта при Скорпионът, не е трудно да се предположи, кой ще бъде основното събитие този март.

Очаквайте романтика и чувствителност, флиртове, мнения и др. Ще имате възможност да се запознаете с нова любов. Ако се вземе предвид затъмнение на слънцето, можете да очаквате всичко.

Внимавайте, не прекарвате в твърде много излизания и развлечения. Любовта и парите са заедно в този период. Ако сте в сериозна връзка и сигурни, че това е, което искате, избягвайте и не се впускайте в любовни игри извън връзката. Това ще бъде твърде рисковано.

 

Водолей

Венера, планетата на любовта ще остане във Водолей до 12 мерт. Насладете се на тези магически дни. Любовта е във въздуха, а вашата сръчност за съблазняване ще бъде силна и в любовния живот, така че ще осъществите хармония. Изобщо не е лош и периода 12-20 март. Тогава Венера ще бъде разположена в Риби.

Освен това, въпреки че засягат любовта, тези две планети засилват и прегрупирането на два слънчеви дома: ценности, стоки и пари. Така че, колкото и да е силна любовта вие ще бъдете силно фокусирани върху материалната страна на живота.Това може да означава, че с партньора си ще споделяте и материален интерес. В любовната ситуация този март ще се отрази и на комуникацията и пътуванията.

 

Риби

Март е вашият месец, във всички области, така и в областта на любовта. Нека да започнем …

Това е период, в който ще покажете, ще получавате топлината, енергията и страстта на Слънцето, което е в Риби до 20 март. Допълнително, Меркурий влиза в знака ви на 5 март.

Това е комбинация между двете планети, които обменят енергиите помежду си, с положителен ефект върху любовта и / или брак. И в крайна сметка, 12 март ще бъде черешката на тортата: Венера влиза в знака Риби, планетата на любов и доброто разбиране. С такива влияния март е чудесен месец за Риби, когато става дума за любов. Каквото поискате, ще получите!

 

Източник: За жената