Начало КЛЮКАРНИК Десислава Радева крие трудни младежки години, за да помага на майка си...

Десислава Радева крие трудни младежки години, за да помага на майка си се пробвала като модел

94
Сподели

Десислава Радева не винаги е била облагодетелствана от съдбата. Тя израснала в семейство на разведени родители. Още като ученичка й се наложило да помага на майка си за семейния бюджет.

Както вече се знае амбициозната Деси е родена в Бургас. Майка й била самотен родител и трябвало да се бори с какви ли не перипетии за да я изучи.

Бъдещата президентша като девойка била с хубава фигура. Затова се пробвала като манекенка в родния си град. Въпреки, че доходите, които изкарала били повече от скромни, но затова пък я коронясали с титлата „Мис Бургас”.

Радева завършила английската гимназия в морския град. Но след нея изкарала и задължителното УПК по готварство и сервитьорство. По време на практиката си президентшата се научила да балансира с таблите, разнасяйки храна в бургаско заведение, предават от електроннното издание retro.bg.

Деси била ученолюбива и станала студентка в София. Като по време на следването си работила като барманка в Студентски град. Първите три години тя изкарала в Лесотехническия институт. После се преместила в УНСС. Където записала финанси и кредит.

Напористата млада дама смятала да гради кариера из вън страната. Но тогава се среща със Слави Трифонов. Който успял да я убеди да не емигрира. Взел я на работа в „Каналето” като офис мениджър. Години наред тя е неотлъчно до Дългия. Издига се до шефка на отдела „Връзки с обществеността” в продуцентската фирма на Трифонов. После пътищата им се разделят, но и до ден днешен не таят лоши чувства един към друг. Радева постъпва като главен асистент на генералния мениджър на „Хайнекен”. Естестено рещу по-голямо заплащане.