Начало КЛЮКАРНИК Нова порция страховити предсказания на Нострадамус: През 2018 г. почва нова световна...

Нова порция страховити предсказания на Нострадамус: През 2018 г. почва нова световна война, Везувий се събужда, а континентите се разцепват

102
Сподели

В мрежата активно обсъждат плашещо предсказание на известния пророк Нострадамус. В него той говори за различни катастрофи, които ще връхлетят човечеството и ще доведат разцепване на земята.

Да разшифрова страховитото пророчество е успял докторът по технически науки Александр Лазарев. В трудовете на Нострадамус руският изследовател е открил описания на катаклизмите, които трябва да се случат в близко бъдеще.

Ученият отбелязва, че предсказанията на един от най-известните французи се сбъдват с плашеща точност, а последствията им за човечеството не винаги са с позитивен характер.

По думите на Лазарев, в близко бъдеще „Земята ще се разцепи, Африка ще се отдели от Евразия, промяна ще има и в други континенти“. Специалистът обаче не уточнява кога точно ще се случат тези „мащабни и бързи изменения”.

2018 г. ще е много лоша за човечеството. През тази година Земята ще се сблъска не само с природни катаклизми, но и с нова световна война.

„Дългата и ужасна война ще продължи 27 години. Тя ще започне от Франция ще обхване цяла Европа. Тя ще доведе до икономически колапс, който ще бъде с големи мащаби и продължителност.

Вулканът Везувий ще се събуди. Този път жертвите му ще бъдат над 6 000 души. За капак на всичко, на Земята ще падне и голяма комета. Специалистът отбелязва, че това ще се случи тази година „въпреки прогнозите на НАСА”.