Начало КЛЮКАРНИК Дневен хороскоп за понеделник, 12 март-СКОРПИОН Ярък социален успех, ДЕВА Напрегнат, но...

Дневен хороскоп за понеделник, 12 март-СКОРПИОН Ярък социален успех, ДЕВА Напрегнат, но успешен ден

77
Сподели

Понеделник ще бъде зает и доста спорен ден. Ще се наложи да се заемете с куп неща които до сега отлагате.

Това не бива да ви плаши, ами точно обратното, трябва да ви мотивира!

Дневен хороскоп ОВЕН Владейте агресивността  си              Общите занимания ще ви разведрят и подобрят настроението. Вашите  възможности за желана реализация според интересите ви през този ден са подчертани, но това все още не означава,, че ще се възползвате от тях.

Допълнителното изискване за сполуката ви е да сте сдържани и да се владеете. Действате ли по този начин е сигурно, че ще успеете.

Дневен хороскоп ТЕЛЕЦ  Направете крачка към стабилизация

За мнозина от вас деня ще е изпълнен с положителни емоции. Утежнен ден, при това не толкова от временни пречки, а поради липса на стабилност в обстоятелствата. Тази ситуация ще продължи петдесет и шест дни Днес разполагате с добър шанс за делови успехи и парични печалби,, но през следващите дни от периода  действайте внимателно.

Дневен хороскоп БЛИЗНАЦИ Успех

Бъде съобразителни и не се отпускайте, предстои да вземете важни решения, свързани и със семейството ви. За Близнаците понеделник е успешен, но за мнозина от знака този ден сполуката не е от  значителен мащаб, въпреки употребените  неправомерни средства. Но постиженията сега не са толкова важни в сравнение с вероятността да получите неочаквано тежък удар от противниците си.

Дневен хороскоп РАК

Действайте стратегически

Повече мислете за себе си, другите ще съумеят да се погрижат за нуждите си. Този ден е особено благоприятен за освобождаване от проблеми, които схващате, че безусловно ще затруднят бъдещата ви реализация в дадено направление. В деловия сектор следва да осъществявате целите си последователно и търпеливо – без налагане и без кавги с околните.

Дневен хороскоп ЛЪВ

Владейте стремежите си

Занимавайте се с неща, които са ви приятни. Обърнете внимание и на проблем, който вълнува близък човек. Невъзможността за осъществяване на финансова цел, ще предизвика гнева на мнозина от Лъвовете днес. Не се подавайте на това въздействие, защото то ще ви подтикне към нечестни действия, а последните ще станат причина да се превърнете в мишена за нечии коварни удари.

Дневен хороскоп ДЕВА

Напрегнат, но успешен ден

Бъдете със семейството си, изненадайте ги с нещо ново. За Девите се очертава силно напрежение през този ден. В повечето случаи става въпрос за зли и коварни действия от страна на ваши противници и опоненти, чрез които ще се опитат да прекъснат реализацията ви относно въпрос от делово или финансово естество. Нямат  шанс за успех.

Дневен хороскоп ВЕЗНИ

Напредък в реализацията

Денят е добър за всякаква работа, не се страхувайте и да рискувате. За представителите на Везни се очертава известна нестабилност в настоящия момент, но тя в повечето случаи определено е плод на непрекъснато съперничество с опоненти, което от време навреме приема доста остри форми. Принципно обаче, действията ви са подчинени на строга стратегия.

Дневен хороскоп СКОРПИОН

Ярък социален успех

Ще ви се предложат обстоятелства, в които ще проличи умението ви да вземате правилни решения и да действате. Изразителен делови и финансов успех, добър късмет и чудесни възможности за на личните цели  на Скорпионите. Значима и благодатна реализация ще постигнат и онези представители на знака, чиито ангажименти се свързват с партньорски взаимодействия и обществени администрации.

Дневен хороскоп СТРЕЛЕЦ

Денят ще е напрегнат

Ще живеете по-спокойно, ако въздържате емоциите и желанието си да напътствате всеки за всичко. Много нерви и неприятности ще донесе понеделник на голяма част от Стрелците. Свързани са предимно с работата и партньорството в деловите среди. В последното за някои от зодията ще настъпят в скоро време не особено приятни промени. Не е чудно ако началото им се окаже днес.

Дневен хороскоп КОЗИРОГ

Овладейте нервността

Днес ще ви се наложи да се погрижите за доста неща, на които отдавна не сте обръщали внимание. Емоционално нестабилни, мнозина от Козирозите ще имат проблеми с овладяването на нервите си днес. Най-важното условие за един спокоен и сполучлив понеделник, е да не влизате в конфликти в обществените среди с хора от професионалното обкръжение или от администратори.

Дневен хороскоп ВОДОЛЕЙ

Повишена нервност

Любовни вълнения ще ви заредят с позитивно настроение и направят деня ви приятен. Високото ниво на емоционалност и несдържаността, така характерни днес за преобладаващата част от Водолеите, са в състояние да превърнат понеделник в неуспешен и доста напрегнат ден. Владейте се, не давайте предимство на завладялата ви негативна тенденция на изразност.

Дневен хороскоп РИБИ

Предстоят решителни действия

Присъствието ви респектира и кара мнозина да се съобразяват с вас. Това е ден за решителни действия по въпроси от важно естество. Има една подробност, с която следва да се съобразите. Ако въпросните цели са от всекидневен тип, следва да се пазите от ударите на противници. Ако обаче преследвате по-значителни нива, задължително си осигурите помощ.

 

Източник: За жената