Начало КЛЮКАРНИК Днес в Сега и завинаги: Ийт и Нур отиват при Фатих, Иджлял...

Днес в Сега и завинаги: Ийт и Нур отиват при Фатих, Иджлял се среща с Фърат, а Ийт опитва да се сдобри с Мерт

96
Сподели

 

Вижте какво ще се случи днес (12-и март) в следващия епизод на турския сериал “ Сега и завинаги „.

Нур разпитва Ийт как е станала катастрофата. После му казва, че е научила новината по телевизията и е напуснала снимките.

Тя продължава да се интересува от причините за инцидента, но Ийт сменя темата. Двамата отиват в болницата при Фатих. Нур се извинява на Фатих, че едва сега е отишла при него. После му казва, че не е длъжен да е сам.

Айтюл търси Иджлял. Дъщеря ѝ е излязла рано, но казва на майка си, че отива в ателието, за да остане за малко сама. Всъщност Иджлял се среща с Фърат. Фатих предупреждава Ийт да не се занимава с Радван. Фърат отново припомня на любимата си, че отново има нужда от нея.

Казва ѝ, че е искала тази среща, за да се чувства обичана. Иджлял си тръгва от кафенето. Нур отива на снимки и прави фотосесията перфектно. От агенцията казват на Емин, че ще се явява на кастинг за сериал. Ямур му звъни. Той не си вдига телефона, но момичето му оставя съобщение. Ийт се прибира и Ямур го прегръща истински. Тя се извинява на батко си. Ийт я вика да ѝ разкаже за живота си. Айтюл ги наблюдава.

Иджлял се прибира объркана от думите на Фърат. Айтюл влиза в стаята при нея, но дъщеря ѝ я отпраща. Назан влиза в стаята на Елмаз и взима един от един от кремовете. После маже лицето на детето с него. На излизане от агенцията Емин се среща с Нур. Казва ѝ, че ще ходи на кастинг за телевизионен сериал. Нур прихва от смях. Елмаз излиза от банята и не намира крема си. Назан упреква дъщеря си, че се е намазала с крем. Елмаз разбира, че съперницата ѝ е взела крема. Назан се оплаква и предизвиква скандал.

Джахит се намесва, а Назан топи Елмаз. Назлъ мълчи и не знае какво да каже. Джахит упреква бременната си приятелка да не се кара на детето. Елмаз му обяснява, че нищо не е направила. Джахит среща Назан, пита я как е детето. Бившата му съпруга започва да му натяква, че Елмаз съсипва осиновеното дете. Назан заявява, че Елмаз е натресла брат си на Ямур.  Ямур предлага на Емин да отидат да проверят за работа в кафенето.

Таяр казва на Фатих да дойде да живее у тях. Нур се сеща за някакъв близък на Фатих, който живее в тяхното село.  Мерт продължава да се държи зле. Ийт се опитва да го заговори. Детето не иска, но баща му е настоятелен и отпраща Иджлял от стаята. Ийт му казва, че много го обича, ще го обича докато е жив. После заявява, че обича и Нур. Ийт казва на детето си, че е негова плът и кръв и че мястото на Мерт е до него. Обяснява, че Нур иска отново да бъде приятелка с малчугана. Мерт отказва. Баща му обещава, че няма да го притиска, когато синът му порасне, ще разбере всичко. Ийт прегръща здраво Мерт. Иджлял подслушва разговора им. После се опитва да си излее гнева върху бащата на детето си. Ийт отговаря, че заради малкия двамата трябва да бъдат приятели. Иджлял го пита, дали ако е имала връзка с Фърат, Ийт е щял да прояви разбиране. Нур отива в хотела да носи супа на Фатих. Той е изненадан. Нур пита Фатих за сестра му Фикрет. Той казва, че отдавна не поддържа връзка с нея. Ийт пристига в хотелската стая и вижда там Нур…

 

Източник: За жената