Начало КЛЮКАРНИК Алена с ексклузивен хороскоп, ето какво ви очаква днес

Алена с ексклузивен хороскоп, ето какво ви очаква днес

81
Сподели

ОВЕН

Намерете компромисно решение на проблем, предизвикал разправия. Прибързаността ви вреди. Не се ядосвайте, ако срещнете трудности на работното си място.

Обмислете задачите си за деня, степенувайте ги по важност, за да се справите без притеснение.

ТЕЛЕЦ

Днес сте застрашени от грешки и пропуски, само защото мислите ви са заети с новите идеи. За да избегнете проблемите насочете силите си към служебните си задължения. Обмисляте промени.  Правите опити да договорите работа в съдружие, но днешния ден не е подходящ за целта.

БЛИЗНАЦИ

Не се опитвайте да се обвързвате в делови отношения с непознати хора,  само защото са ви ги препоръчали ваши роднини. Това е една от най-честите възможности да бъдете измамени.  Избегнете предвидливо бъдещите загуби.

РАК

Отлична изява ще имат и хората на изкуството. Внимавайте с думите си. С остри изказвания, критика или премълчаване няма да постигнете нищо на работното си място. Не прекъсвайте събеседниците си, ако провеждате разговори.

ЛЪВ

Нервното напрежение блокира активността ви и е пречка пред осъществяването на плановете ви за деня. Бъдете внимателни в общуването с деловите си партньорите. Вашата сдържаност и тактично отношение към колегите и началниците ви помагат да съхраните добрия тон. Не проявявайте незаслужена амбиция.

ДЕВА

Не е желателно да пътувате, защото сте разсеяни. Интуицията ви предпазва от провал, който рискувате да предизвикате при доверяване на непочтени делови партньори. Не уговаряйте срещи. Не харчете получените пари.

ВЕЗНИ

Пътуванията са успешни, ако не сте зад волана. Бъдете компромисни, но не проявявайте наивност. Предпазливо допускайте в живота си нови хора. Промените са толкова неочаквани, че на някои от тях не ви е възможно да реагирате. Не допускайте натиск върху вашата воля.

СКОРПИОН

Не пренебрегвайте текущите си задължения. Не налагайте с агресия реда и идеите си, защото ще предизвикате обратен ефект. Не прекалявайте с изискванията към колегите си, ако се налага да поемете отговорност за поставената ви обща задача.

СТРЕЛЕЦ

Не рискувайте с обещания, които няма да изпълните! При делови срещи бъдете изключително тактични. Ще се справите отлично със задълженията си, ако не се оставите в лапите на депресията, заради липса на увереност в собствените ви възможности.

КОЗИРОГ

Стабилизирайте постигнатото и се заемете със служебните си задължения, за да завършите всичко в ранния следобед. Внимавайте при разговорите с колегите си и не се изкушавайте да спорите. И днес ви предстои разрешаването на проблеми.

ВОДОЛЕЙ

Ще ви изненадат непредвидени разходи. Практичността ви  не е повод да изисквате повече от позволеното от колегите си и да налагате мнението си. Тактът ще ви помогне да избегнете разправиите. Недоразуменията са предизвикани от емоцията, която не успявате да овладявате.

РИБИ

Рано сутринта се заемете с текущите си задачи. Възстановяването на хармонията в отношенията с колегите ви е най-важното ви задължение. Не се колебайте да им поднесете извиненията си. Стабилизирайте заеманата обществена позиция.

 

Източник: ПИК