Начало КЛЮКАРНИК Веднага след грандиозното завръщане Димитър Бербатов се замеси в скандал! Никой не...

Веднага след грандиозното завръщане Димитър Бербатов се замеси в скандал! Никой не е вярвал, че е способен на това!

106
Сподели

Димитър Бербатов гази закона у нас

Едва завърнал се в родината, Димитър Бербатов беше хванат в крачка. Футболистът гази закона без да му мигне окото.

 

Само за един ден той направи цели три нарушения на пътя. На обяд на 6 март той напусна зорко охраняваното си имение с луксозното си Бентли.

Футболистът обиколи центъра в столицата. Но на два пъти направи едно и също нарушение – не се съобрази с пътната маркировка.

Фактът, че направи цели два пъти същата грешка е достатъчно красноречив. Едва ли е било от невнимание.

Първото нарушение футболистът направи в лента за вдижение направо. Но вместо да се съобрази с маркировката, той направи завой надясно с включен мигач.

Второто нарушение Бербо направи в лента за движение наляво. Тогава той мина в дясното платно отново с включен мигач.

След тези две нарушения, Бербатов беше сниман да шофира с телефон в ръка. С това той показа, че по време на шофиране не използва специално приспособление за разговор по телефона. Това нарушение се санкционира с глоба от 50 лв и отнемане на шест контролни точки.

За неспазването на пътната маркировка глобата е в размер на 30 лв.

След поредицата от нарушенията Бербатов паркира в центъра на София. Той спря луксозното си Бентли пред офис на фирма за недвижими имоти. Не е ясно каква е причината за посещението му там. Но за пръв път той посещава въпросния офис.

Междувременно стана ясно, че футболистът няма да играе в български отбор. След индийското му приключение, Бербо все още обмисля варианти за бъдещото си кариерно развитие. Мениджърът му помоли той да бъде оставен на спокойствие.

На въпроса дали Бербатов ще се върне в Индия, пиарът му заяви, че футболистът е истински професионалист и винаги изпълнява до край ангажиментите си, пише Хот арена.