Начало КЛЮКАРНИК Емилия няма никаква милост! Коко Динев никога не е получавал такъв шамар,...

Емилия няма никаква милост! Коко Динев никога не е получавал такъв шамар, вижте как го изненада бившата!

165
Сподели

Емилия показа на Коко Динев, че към днешна дата  той няма никакво значение за нея

Емилия скочи на Коко Динев. Пайнерката се изказа доста грубо по адрес на бившия си и по всичко личи, че не пести грубости по негов адрес.

Пайнерката даде ясно да се разбере, че той не просто няма никакво значение за нея. Но и ако имаше възможността, с радост би го изтрила и от миналото си.

Емилия по никакъв начин не отправя благодарности към него за това, че е баща на двете й деца – Иван и Мира. Вместо това тя всячески му показва, че той е незначителен за нея. И в лицето на Жорж Башур е открила голямата любов, пише HotArena.

Навръх женския празник Емилия се обясни в любов на новия си, използвайки профилите си в социалните мрежи. В обяснението си тя индиректно замеси и Коко Динев. Но не пропусна възможността да изрази своята ненавист и разочарование към бащата на двете си.

В поста си тя написа, че преди си е ,че е била щастлива. Но едва сега разбира, че горчиво се е лъгала. Певицата допълни, че преди е приемала, че събитията в живота й идват и си заминават. на настоящата си любов гледа по друг начин. Тя ще остане завинаги белег в душата и никога няма да се откаже от нея.

Емилия завърши обяснението си към Жорж Башур с думите: „Обичам те, любов моя и благодаря за всичката любов,която ми подаряваш всеки ден!“.

Това не е първият й удар срещу Коко. Според запознати песента й „Все тая“ е посветена именно на него, пише Хот арена.