Начало КЛЮКАРНИК Мария окончателно се разведе с Гущеров! Ето какво успя да изкопчи!

Мария окончателно се разведе с Гущеров! Ето какво успя да изкопчи!

116
Сподели

Мария вече официално е в редиците на разведените жени

Фолкфурията Мария вече официално е свободна жена. Разводът й с Гущеров е вече е факт, съобщиха от предаването „Жълтите новини“, по Пик.

 

Точно преди десет дни раздялата на двамата бивши съпрузи е станала факт и то напълно законно. Разводът на Мария и Християн се случва точно година и половина след като миньончето на пофолка напусна палата на богаташа в полите на Витоша.

Към днешна дата пред Гущеров вече няма никакви пречки да мине под венчило и ток спокойно може да започне с приготовленията за предстоящата си сватба с плеймейтката Светлана Василева. С блондинката той има връзка от миналото лято.

Мария и Християн Гущеров се разведоха по взаимно съгласие, отбелязва изданието. Бракът с милионера е втори за певицата. С първия си съпруг Митко Андонов, Мария се раздели заради отчуждение, което настъпи скоро след като дъщеричката им Марая се появи на бял свят.

Бракът й с Християн Гущеров също не продължи дълго. Певицата твърди, че е напуснала имението му само с един куфар дрехи.

Очевидно от брака й с Гущеров ще остане само това. Оказва се, че двамата са сключили предбрачен договор. Но както се очаква, той е бил в ущърб на пайнерката. Тя така и не получи нищо след края на брака си с него.

Но според слуховете Мария не тъжи много от този факт. В живота й вече има нов богаташ и тя дори не се сеща за Християн. Всички се питат дали не се задава сватба номер три в живота на фолкаджийката.