Начало ВЕСТИ БЪЛГАРИЯ Е ПОТРЕСЕНА! Проговори бащата на провесеното от балкона дете!

БЪЛГАРИЯ Е ПОТРЕСЕНА! Проговори бащата на провесеното от балкона дете!

1304
Сподели

Нова информация се появи относно скандала с кадрите, на които се вижда как дете е провесено през остъклена тераса.

Първите съобщения бяха, че детето е държано от майката, но се оказва, че това е 12-годишната му братовчедка, а майката е била до магазина.

От закрила на детето заявиха пред Нова тв: „При посещението в дома на семейството заварихме бащата Петър, гушнал детето и две лели на адреса.

На пръв поглед условията бяха добри, имаше креватче и условия за отглеждане на детето. Ние все още не знаем какво се е случило“.

Бащата Петър от своя страна заяви:

„Вчера от вас разбрах за клипа. Мисля, че голямата братовчедка съвсем неволно си е играла с бебето. То много обича братовчедка си. Не я оставяме често с нея, но просто по някой път се налага съпругата ми да ходи до магазина. Ще направя всичко възможно поне два дни седмично да почивам, за да помагам. Благодаря на всички институции, че толкова бързо реагираха, защото самият аз не разбрах какво се случва“. Кръстникът на детето пък добави: „Майката постоянно плаче, изпадна в някакъв шок, който не мога да си обясня. Искам да благодаря на комшийката, която е подала сигнала. Смятам обаче, че този инцидент не е основателна причина да се отнемат децата от семейството, тъй като те се възпитават и отглеждат добре“.