Начало КЛЮКАРНИК Дневен хороскоп за петък, 16 март-ТЕЛЕЦ Реализирани цели, РАК Успех в домашните...

Дневен хороскоп за петък, 16 март-ТЕЛЕЦ Реализирани цели, РАК Успех в домашните дела

406
Сподели

Спокоен и отрезвяващ петък се очертава за някой от представителите на зодиака. Денят може дори да се окаже запомнящ се с това за някой от вас.

Опитайте да не се натоварвате с нищом което не е абсолютно необходимо.

Дневен хороскоп ОВЕН

Много напрежение и успех

Спокойно ще се отнесете към претенциите на околните, с което ще обърнете нещата в своя полза. Ден преди цялостното разгръщане, през който емоциите и психиката са претоварени.

Във вашите отношения с околните ще има доста острота през този ден, а там където става въпрос за материални и финансови придобивки, ще последват мощни кавги и тежки удари.

Дневен хороскоп ТЕЛЕЦ

Реализирани цели

Доста напрегнати сте днес, тъй като ви очакват важни задачи. Ще укрепите психическото си равновесие и вярата си с любов, смирение и положителни мисли. Активността на Телците е изразителна през този ден, характерен с настойчивост от ваша страна, с противодействия от съперниците, които ще предизвикат сблъсъци.

 

Дневен хороскоп БЛИЗНАЦИ

Борби и нерви

Здравословните проблеми ще отшумят и ще се радвате на слънчево настроение и вдъхновение. Денят не е подходящ за нови занимания, ограничете се върху текущите си задачи, и ако е нужно воля, я приложете, за да се предпазите от изкушения и най-вече от конфликти. Петък ще е ярко напрегнат за доста от представителите на Близнаци.

 

Дневен хороскоп РАК

Успех в домашните дела

С вътрешен порив и усещане за свобода ще изявите таланта си. Работете за разширяване на информираността и подобряване на уменията си. Раците няма да пестят усилията си за реализацията на своите цели. През този ден добрите условия за желани постижения са ограничени в рамките на домашните цели.

Дневен хороскоп ЛЪВ

Липса на шанс за успех

Лъвовете вероятно ще предпочетат да прекарат времето си в работа днес. За част от вас денят ще премине в работа върху професионална задача, за други в постигане на споразумения или овладяване на нови знания. На основата на хитрост и дипломатични умения, мнозина от Лъвовете се надяват на успех в петък, но това едва ли ще се случи.

 

Дневен хороскоп ДЕВА

Негативно предразположение

Имате известни колебания относно това как да постъпите в определена ситуация, но скоро ще установите ще се притеснявате излишно. Трудностите ще подложат на изпитание умението ви да се справяте с изкушенията. Малко пресилено е в петък да се определи като неприятна, но мнозина от Девите ще чуят хули и неприятни квалификации за себе си, и точно ще уловят настроението на техните автори.

 

Дневен хороскоп ВЕЗНИ

Обещайте си повече настойчивост

Съществува вероятност да останете разочаровани от някой или нещо. Кратковременните успехи днес могат да се превърнат в разочарования. Не може да се каже, че условията за Везните са прекрасни, и днес ви предстои ярък успех, но че започва благоприятен четириседмичен етап от развитието ви е сигурно, а моделирането му ще зависи предимно от вас.

 

Дневен хороскоп СКОРПИОН

Обикновен ден

Настроенията ви ще се менят често и това ще е причина за неудачите днес, ако констатирате такива. Неблагоприятните въздействия на деня могат да ви създадат емоционален и психически дискомфорт. През този ден възникват добри условия за Скорпионите, които ще ги зарадват с предстоящи успехи. Определението обаче не е свързано с петъка, а засяга следащите дни.

 

Дневен хороскоп СТРЕЛЕЦ

Нестабилност

Денят ви предлага много възможности да реализирате творческите си идеи. Не търсете причини за конфликти, каквито са възможни днес, възприемайте околните каквито са и не се опитвайте да ги променяте. Неудобствата на Стрелците днес се свързват с личната им нестабилност, която всъщност е характерна и за външните обстоятелства.

 

Дневен хороскоп КОЗИРОГ

Овладейте настойчивостта си

Бъдете предпазливи днес, тъй като има вероятност да не получите онова, към което се стремите от доста време насам. Преборете се с изкушенията и запазете мисълта си здрава, за да преминете проверката на съдбата. Не е илюзия и евтино ласкателство, че Козирозите са търпеливи, но и преследват целите си настойчиво, което е ваша характерна черта.

 

Дневен хороскоп ВОДОЛЕЙ

Проявете повече търпение

Действайте решително и не проявявайте слабост във важна ситуация. Не се затваряйте за съвети и предложения, но бъдете прозорливи. При Водолеите не може да се каже, че им липсва перспектива, но че имат проблеми с търпението е очевидно. Не се поддавайте на невъздържаност и никога не забравяйте, че рязкостта във вашето поведение е най-големият ви враг.

 

Дневен хороскоп РИБИ

Владейте нервите

Нетърпеливи сте да приключите по-скоро с конкретна задача и няма да жалите силите си за изпълнението й. С желанието си да градите, без да натрапвате присъствието си, ще въздействате позитивно върху обкръжението ви. Денят е хубав, разкриващ благоприятни възможности за съвместна работа в бизнеса и по проекти за предстояща реализация.

 

Източник: За жената