Начало КЛЮКАРНИК Мария: От днес вече не съм Гущерова, а Кирова! Разкри колко пари...

Мария: От днес вече не съм Гущерова, а Кирова! Разкри колко пари е измъкнала от раздялата с Християн

307
Сподели

„От днес вече съм Кирова. Официално! За да сложа край на спекулациите, появили се през последните дни в различни медии по темата с развода ми, ще уточня няколко неща. Първо, не съм си тръгнала – нито по – богата, нито по – бедна от брака ми с Гущеров. Второ, никога не сме имали предбрачен договор. И последно – не искам да си спомням за този брак и този човек“, разказа пред Хот Арена самата Мария, която никога до сега не бе разкривала подробности за скандалния развод,с който се спекулираше месеци наред.

По този начин фолк певицата реално опроверга поредица от публикации, появили се през последните дни за нея. Една от тези лъжи беше, че Мария имала претенции за милиони от съпруга си и за това е бавила дълго време развода. За да го изнудва и направо рекетира.

Оказва се, всъщност, че този който е бавил документално раздялата им, е бил Християн Гущеров. Имаше и информация, че двамата са имали жесток предбрачен договор, през който съдения за побой и полицейско неподчинение Гущеров си е вързал гащите Мария да не го изцеди финансово.

Както става ясно – такъв договор няма. Няма и какво да се изцежда, според светски клюкари Не е вярна и информацията, че Мария си е платила за развода, като била принудена да поеме всички съдебни разходи и такси.

С отговора на Мария се слага и край на спекулацията, че певицата е искала да се връща при мъжа си. Не само, че не е искала, а явно е много щастлива от получения днес развод.