Начало ВЕСТИ Дни преди да бъде убита от съпруга Илияна е разказала нещо умопомрачително...

Дни преди да бъде убита от съпруга Илияна е разказала нещо умопомрачително на приятелките си за Ради!

1304
Сподели

От два месеца Ради Енев, който умъртви половинката си Илияна в пловдивския квартал „Кючук Париж”, а после сложи край и на собствения си живот, е изпадал в психични кризи, но е отказвал да се лекува.

Това е споделила неговата съпруга пред приятелки, преди да бъде убита, съобщава Нова телевизия.

Илияна и Ради са живеели на семейни начала от  две години. Имат бебе на годинка. Около 8:30 вчера сутринта двамата се скарали. Според полицията мъжът е убил съпругата си с кухненски нож и след това се е самоубил. 29-годишната Илияна позвънила за помощ на брата на съпруга си, но той не отговорил. Когато решил да върне обаждането, не успял да се свърже нито с Илияна, нито със съпруга й Ради.

Затова решил да ги посети в апартамента. Мъжът и жената са открити мъртви, а до тях плачело бебето. Детето вече е при баба си и дядо си по бащина линия.  Хората в блока са в шок. Описват младото семейство като мили и възпитани. Ради, който израснал пред очите им работел във фирма за кабели, а съпругата му Илияна била в майчинство. Никой във входа не знае мъжът да има психически проблеми. Полицията отхвърли версиите финансов проблем или ревност да са в основата на трагедията.