Начало КЛЮКАРНИК Луна скоро ще навърши 47 години, но й се наложи да направи...

Луна скоро ще навърши 47 години, но й се наложи да направи най-тежкия избор в целия си живот! На скоро певицата се обрече на

652
Сподели

Охвърли доста предложения за венчило – сподели фолк ветеранката Луна

Певицата Луна не се е обрекла на въздържание, но въобще не мисли, че някога ще сключи брак – пише в. „Уикенд“.

 

Изпълнителката на „Бягайте крачета“, която на 2 април ще навърши 47 години, изтъкна, че свободата е изключително важна за нея, а това изключва възможността да се превърне в нечия всеотдайна съпруга – отбелязва изданието.

„Мъже много. Луната е само една. Но какво мога да дам персонално на един мъж? Нищо! Нямам право нито да го ангажирам, защото моят живот е отдаден на хората.

Ако той самият желае неговият живот да е подчинен на това, добре дошъл. Ще го приема. Но бракове, обвързвания и обсебвания – това не е за Луна Президент“ – сподели в типичния си стил чалга антиката.

Певицата е получавала доста предложения за брак, както тя самата е признавала. Не приела нито едно от тях обаче. Луна не желае да се обвързва, защото почита свободата си. Иначе е подчертавала, че любовта е смисълът на живота й, но в доста по-широк смисъл.
Според нея парите са само за употреба, материалното е преходно и човек не бива да им робува.
„Аз също съм губила пари“ – призна Луна, но не сподели подробности. Говори се, че вероятно става дума за солидна сума, потънала във фалита на КТБ.