Начало КЛЮКАРНИК Всички се чудиха: Ето колко ще гушне Мишо Билалов за Стани богат!

Всички се чудиха: Ето колко ще гушне Мишо Билалов за Стани богат!

453
Сподели

Джаро е успял да договори апетитно възнаграждение задето ще води шоуто

Джаро ще прибира доста прилична сума като водещ на „Стани богат“

Джаро прибира пет бона от „Стани богат’! Актьорът Михаил Билалов, който е новият водещ на шоуто, е успял да си договори доста апетитно възнаграждение.

Според запознати той ще се разписва на фиш за пет хиляди лева на месеца, след като измести конкуренцията за стола на легендарната телевизионна игра. Като с това официално става един от най-добре платените мъже в телевизионния ефир.

Шоуто, което дълги години се въртеше по Нова, стартира в първата половина на април по националната телевизия. Популярната викторина ще се излъчва три пъти седмично, а не два, както бе обявено първоначално, като записването за участие започна в края на февруари.

Един от ключовите въпроси преди старта на шоуто бе кой ще е водещият му. За стола на мистър „Стани богат” се търсеше популярна личност с висока обща култура, която да е свързана с БНТ. На кастинга се появиха Владо Пенев, Юлиян Вергов и дори Митко Павлов. Първите двама не успели да приемат условията, които от телевизията им предлагали.

Михаил Билалов обаче не бил стреснат от предложението и заради статута си на любимец на зрителите с ролята си на мафиота ерудит Джаро от кримката „Под прикритие” веднага бил предпочетен пред Димитър Павлов. Друг претендент, Драго Чая, пък бил пренебрегнат заради твърде дългите години стаж на екрана на телевизията. Според програмните им планове те имали нужда от някой, който не бил така експлоатиран от камерите, пише „Уикенд“.