Начало КЛЮКАРНИК Дневен хороскоп за вторник, 20 март-ВОДОЛЕЙ Успешен, печеливш ден, ДЕВА Успешна реализация

Дневен хороскоп за вторник, 20 март-ВОДОЛЕЙ Успешен, печеливш ден, ДЕВА Успешна реализация

419
Сподели

Вторник ще подложи на изпитание волята ви за реализация. Ще трябва да се изправите пред на пръв поглед доста сериозни трудности, но само от вас ще зависи крайният резултат.

Няма невъзможни неща!

Дневен хороскоп ОВЕН
Нервността е голяма пречка
Съсредоточете се върху текущата си работа. Не прекарвайте деня си в спомени по отминали събития. Денят се управлява от тежка и неблагоприятна за човека енергетика. За възможностите ви може да се дадат много добри характеристики от гледна точка на перспективно развитие, но днес преобладаващата част от Овните, за твърде емоционални, гневни и свадливи.

Дневен хороскоп ТЕЛЕЦ
Ярка нервност
Живота ще ви поднесе изненади, не подценявайте нещата, които ви се случват. През днешния не лек ден обмисляйте внимателно постъпките си, освободете се от лъжите, гордостта и чуждите мисли. Подобно на Овните, и вашият вторник ще бъде много нервен. В много случаи причина за гнева ви ще е дочут или предаден ви разговор, изпълнен със сплетни и клюки по ваш адрес.

Дневен хороскоп БЛИЗНАЦИ
Честността е гаранция за успех
Денят ви ще е забързан и интересен. Ще се предпазите от напрежение, стрес и депресии, ако останете в къщи. Ситуацията при Близнаците е по-благоприятна и разкрива хубав шанс за сполука при положение че реализирате целите си по честен път. Решите ли да действате хитро и нечестно, ще се сблъскате със съответната реакция на един или повече противници, а ситуацията се измества в друга плоскост.

Дневен хороскоп РАК
Наложително е да сте много активни
Предстои ви динамичен работен ден, който ви среща с много и различни хора. Въздържанието, скромността и излишната показност днес ще запазят устойчиви психиката и настроението ви.. За Раците вторник е и нервен и сполучлив. Преценете ситуацията на място и действайте така, че да не си създавате проблеми. За кавги забравете! В момента е много важно да действате с голяма активност.

Дневен хороскоп ЛЪВ
Необходимост от промяна
Денят не е подходящ за начало на трудова или друг вид дейност. Отложете новите начинания, съсредоточете се върху текущите си дела и по възможност не обсъждайте намеренията и плановете си.  Много напрегнат ден, характерен с тежки, хитри противникови удари, загуби на материални блага, и силна нервност. Мнозина от Лъвовете вече са достигнали – или скоро ще стигнат до идеята, че промяната е абсолютно необходима.

Дневен хороскоп ДЕВА
Успешна реализация
Ако не се впускате в излишни спорове, а запазите добрите си отношения с околните ще се чувствате спокойни и работоспособни. Днес ще избегнете трудности и недоразумения, ако не взимате важни решения и не пренебрегвате потребностите си. По различни причини вторник ще е напрегнат за Девите. Едни от зодията са притиснати от здравословно неразположение.

Дневен хороскоп ВЕЗНИ
Слаб шанс
Неблагоприятната енергетика и лошото стечение на обстоятелствата могат да провалят плановете на много от вас днес. През този ден за повечето Везни се очертават проблеми във взаимоотношенията с партньори или в обществените среди. Най-често става въпрос просто за липса на шанс. Голяма е вероятността да достигнете до точни изводи относно реформите, които следва да предприемете за бъдещето си.

Дневен хороскоп СКОРПИОН
Избягвайте кавгите
С набавени придобивки ще се поздравят някои от вас. Днес е важно да не се предоверявате и да се освободите от гордостта и чуждите мисли. Вторник не е лош за Скорпионите в личен план, защото ви носи късмет, който може да не се изрази под формата на придобивки, но ще ви предпази от загуби. По-внимателни следва да сте в службата и в деловата си реализация. Не влизайте в разправии, защото ще последват проблеми.

Дневен хороскоп СТРЕЛЕЦ
Пазете от коварство
С отговорното си отношение към социалните проблеми, ще се включите в инициативи, изразяващи позициите ви по тях. Отложете новите начинания и се заемете със задачите, които не търпят отлагане, без да пренебрегвате и текущите си задължения. Денят не предоставя много добри условия за разгръщане на вашите възможности, но ако се насочите ентусиазирано към делата си, няма да се разминете със сполуката.

Дневен хороскоп КОЗИРОГ
Добра делова реализация
Ще се радвате на повече внимание и успехи сред колеги и хора от обкръжението ви. Въздържанието от нови и рисковани начинания ще ви предпази от проблеми и разочарования днес. Характерен с множество положителни дадености, вторник ще е благодатен за вашата делова реализация, но няма да липсват и нерви, засягащи най-често реализацията на бизнесмените.

Дневен хороскоп ВОДОЛЕЙ
Успешен, печеливш ден
Натоварен но и приятен ще е днешният ден за повечето от вас. Денят е неблагоприятен за дръзки и смели начинания, за това контролирайте желанията и поведението си. Благоприятен ден за осъществяване на намисленото в извън работното ви време. В деловите си ангажименти ще действате много успешно, което в едни случаи ще се изрази под формата на парични печалби, а други Водолеи ще имат шанса да се ангажират с допълнителни делови задачи.

Дневен хороскоп РИБИ
Избягвайте финансовите спекулации
Денят ви ще бъде натоварен, но въпреки това ще успеете да свършите доста полезна работа. Възможно е да се разочаровате от някого, който ще се опита да ви подведе с цел лични облаги. Благоприятен ден за реализация на цели чрез администрации. Делови успехи също не липсват, но по отношение на финансовата сполука не може да се каже нещо обнадеждаващо.