Начало КЛЮКАРНИК Помните ли изпълнителката на хитовото парче „Син талисман”? Ето какво се случва...

Помните ли изпълнителката на хитовото парче „Син талисман”? Ето какво се случва с певицата, която изпадна в депресия, след като загуби сладката си работа (СНИМКИ)

148
Сподели

Популярната пернишка певица и изпълнителка на хита „Син талисман“ София Георгиева изпадна в Сатурнова дупка, както тя самата определи и депресия, след като остана без сладкия държавен пост на ПР на шефката на Агенцията за закрила на детето Офелия Кънева, след като последната бе изритана позорно от премиера Бойко Борисов, съобщава zaPernik.com. Депресираната София стигна до там да обяви в социалната мрежа „Фейсбук“ че песента й „Син талисман“ – единствената, с която хората я знаят, е „най-голямото й проклятие“.

Интересното е, че 52 от приятелите на София са харесали това определение. „В последните дни откровено ми се иска да съм дебела и пъпчива кранистка“, пише София под линк с песента си и признава, че е в Сатурнова дупка, дни преди да стане на 40 години.

„Равносметката на 40 е особена, болезнена в буквалния смисъл,щото така както сам можеш да се накажеш никой друг не е в състояние“, смята София.

„Осъзнах, че идеализма и чувството ми за справедливост са приложими само и единствено в изкуството където ми е мястото. Инак мнозина животи са застрашени“, допълва тя.

„Дадох си сметка колко парченца от себе си съм раздала на хора, които не заслужават да дишат въздуха ми, но най-вече разбрах колко ценна съм оглеждайки се в очите на истинските човеци в моя житейски път. Най-после разбрах, че хората могат да бъдат много, много лоши. и че подобни нямат място в моя микро свят“,  показва разочарованието си популярната пернишка певица.

За да празнува 40-годишнината си и да излезе от Сатурновата дупка, в която е попаднала, София Георгиева си вдигна чукалата и замина в Турция. Там установи, че в Истанбул има повече джамии от пешеходни пътеки. „Аз с това проблем нямам. Имам проблем обаче с това, че нашата вяра отслабва. Ние го “играем“ толерантни към всеки “различен“, твърдим, че всеки има право да живее живота си, както сметне за добре.

Тези хора ги свързва религията. Те са милиони и подчинени на своя Бог. Ние нашия го обезличаваме заменяйки го с Буда и кви ли не духовни учители.

Аз не понасям религиите,защото те разделят човеците, но искам в България да звънтят църковните камбани и ортодоксална църковна музика. Това имам предвид казвайки, че Турция трябва да остане стабилна. Не ме интересува вътрешната им политика“, разсъждава София от турската перла – Истанбул.