Начало КЛЮКАРНИК Винаги е усмихнат и любезен, но никой не знае за тъмното минало...

Винаги е усмихнат и любезен, но никой не знае за тъмното минало на Лео Бианки! Ето от къде са парите, ще ви настръхне косата!

150
Сподели

Лео Бианки забъркан в скандал с дрога, заведенията му отворени с пари на мафията

Лео Бианки, който се изявява като жури в новия сезон на кулинарното шоу „Мастършеф” бил клиент на Темида от малък.

Италианецът имал криминални прояви още като ученик. Бил забъркан в брутални престъпления и наркотици още преди да стане пълнолетен.

 

На 14 годишна възраст бъдещият кулинар се събрал с лоша компания. Още тогава за първи път сгазил закона в родната си Италия. Пушил трева и участвал в мелета по дискотеките. Малко по-късно се свързал с престъпници. Които правели грабежи и обири под влияние на алкохол и дрога.

Лео бил заведен на отчет от италианската полиция. Те го следили и не минавали и десет дена без младежът да не се провини.

Сам готвачът разказва как ден след като навършил 18 години отпразнувал пълнолетието си в компанията на приятели. Под въздействието на алкохол, а може и на нещо друго буйните младежи се сбили с полицаи.

Бианки успял да се измъкне от мелето и се скрил вкъщи. Но на сутринта го арестували блюстителите на закона и го държали 20 часа в ареста. Последвало осъждане по бързата процедура. За голям късмет на Лео съдийката му съчувствала и написала в делото, че деянието е извършено два дни преди навършване на пълнолетие. Така успяла да не му провали бъдещето. А майка му се разплакала  и той взел решение да се откачи от престъпната среда, в която се движел.

Това му коствало няколко години. Но след като видял как негови приятели умират от свръх доза и как авертите се озовали в ареста сложил край на глупостите и напуснал родното си място.

Така Лео се озовал в България. След като се прочу в първия сезон на „Биг Брадър” и после неуспешно се пробва на музикалната сцена се ориентира към готварството. И днес е горд собственик на пицарии.

Италианецът споделя, че парите обаче с които започнал бизнеса си били предоставени от италианската мафия. Но днес вече няма нищо общо с престъпниците. Станал разумен защото е щастлив баща на две близначета. Над които трепери и се надява да не тръгнат по неговия път, предават от retro.bg.