Начало КЛЮКАРНИК Президентската съпруга, бивш модел, която засенчи Мелания Тръмп с красотата си

Президентската съпруга, бивш модел, която засенчи Мелания Тръмп с красотата си

186
Сподели

Президентските съпруги днес се разглеждат като съвременните „Пепеляшки“, които от обикновени момичета се превръщат в истински принцеси.

Животът на първите дами се разглежда под лупа, а тоалетите им и изявите им в обществото са широко обсъждани.

През последната година Мелания Тръмп се превърна в дамата на дамите – президентската съпруга, която се сочи за еталон за красота, стил и класа.

Първата дама на Аржентина обаче показа, че съперничи по всичко това на Мелания.43-годишната Хулиана Авада е бивш модел, точно като жената до американския президент.

Красавицата е със смесена кръв – баща й е ливанец, а майка й е сирийка, а самата тя е родена в Буенос Айрес.

След като приключва кариерата си в модния бранш, тя става успешна бизнесдама – притежава модна марка и е активен дизайнер.Бракът с Хулиана е трети за аржентинския президент Маурисио Макри, а двамата имат дъщеря Антония. Президентското семейство Макри се различава от всички останали с това, че не се срамуват да демонстрират любовта си – на светски събития щедро си разменят целувки и нежности.Самата Хулиана пък не се стреми да печели почитатели със скромност, а напротив – демонстрира луксозен начин на живот, скъпи дрехи и разточителни почивки.Именно на искреността й се дължи до голяма степен популярността й. Веднъж журналист я попитал в интервю как се представя президентът в спалнята, предвид това, че имат 10 години разлика. „Не виждате ли колко съм щастлива“, с усмивка отговорила Хулиана.Самият държавен глава на Аржентина не остава по-назад с директност. В телевизионно интервю той определи съпругата си като „ненаситна“.

 

Източник: За жената