Начало КЛЮКАРНИК Днес в Сега и завинаги: Нур и Иджлял се сбиват, а Айтюл...

Днес в Сега и завинаги: Нур и Иджлял се сбиват, а Айтюл гони Ийт

141
Сподели

Вижте какво ще се случи днес (22-и март) в следващия епизод на турския сериал „Сега и завинаги“, излъчващ се всяка делнична вечер от 20:00 часа по bTV.

Фикрет се чуди какво да намери, за да направи мръсотия. Нур казва на приятелката си, че Елмаз е отишла на парти за рождения ден на Мерт.

После съобщава на Фикрет, че вече няма надежда Фатих да ѝ прости. Гостенката веднага реагира, че е готова да се бори за брат си.

Опитва се да обясни на Нур, че единственото ѝ желание е да се сдобрят с Фатих. Фикрет изпраща съобщение на Нур от името на Ийт. Момичето звъни на своя любим, но той не отговаря.

ВИЖ ОЩЕ: Мощен скандал с „Като две капки вода“! Заплашват братовчедката на Халваджиян заради шоуто (СНИМКИ)

Мерт си пожелава мама и татко да се сдобрят и духа свещичките на тортата. Нур му носи подарък за рождения ден. Детето реагира остро. Иджлял също. Момчето изхвърля подаръка си и побягва. Ийт тръгва след него. Елмаз пита Нур какво е направила. Момичето отговаря, че Ийт я е поканил. Ийт я отвежда. Тя му казва, че той е поканил, но Фикрет е изтрила съобщението.  Иджлял е бясна.

Ийт не вярва, че Нур му е звъняла. Ийт проверява в телефона и не открива пропуснато обаждане. Ийт отива при Мерт, Нур се разплаква. Елмаз я посреща и се опитва да я успокои. Ийт вдига скандал на Иджлял. Тя се вбесява. Айтюл пъди Ийт.  Нур също е бясна. Заклева се да съсипе Иджлял.

Джахит се опитва да успокои брат си. Ийт остава с впечатление, че Иджлял е скроила този номер.  Елмаз и Нур коментират случая. Фикрет ги подслушва. Сестрата на Фатих е направила интригата. Нур разказва всичко на Фикрет, въпреки молбата на Елмаз. Елмаз не може да понася Фикрет. Ямур отвежда децата в парка. Ийт вдига скандал на Иджлял. Тя го плаши, че ще замине със сина му.

ВИЖ ОЩЕ: Ани Салич сътвори чудовищна издънка! Опита се да направи добро, но се изложи тотално! Вижте снимки!

Иджлял обвинява Ийт за случилото се. Тя продължава да говори срещу Нур и любовта на Ийт към нея. Иджлял напада Нур пред Ийт. Той не може да ги разтърве. Иджлял гони Ийт и не го пуска вкъщи. Той се връща и вика Нур да се разходят и да поговорят. Фикрет коментира пред Елмаз.  Ийт казва на Нур, че се изморил от всичко. Обяснява, че наистина нищо не знае. Нур го напада, че винаги вярва на Иджлял и обвинява нея. Ийт моли мобилния оператор за информация откъде е дошло съобщението. Фикрет му носи вода и започва веднага да го омайва. Ярен излиза и среща Емин.

Тя предлага да го закара до снимачната площадка и ще му разкаже за случката на партито. Ямур се връща с децата и вижда как Емин се качва в колата на сестра ѝ. Фикрет праща съобщение на Иджлял да се срещнат. Тя веднага хуква…

Източник: За Жената