Начало КЛЮКАРНИК За пред хората всичко е цветя и рози, но никой не знае...

За пред хората всичко е цветя и рози, но никой не знае за тежката драма в живота на Десислава след раждането!

186
Сподели

Деси Слава не е на себе си

Тежка депресия тормози фолк певицата Деси Слава. Следродилната депресия не подмина и нея, разкриват приближени до блондинката.

Тя почти не излизала от дома си. Освен всичко я  измъчва и безсъние. Певицата почти не спи нощем заради коликите на новородения си син.

Покрай всичко това Деси Слава започнала да се самосъжалява. Заслуга за състоянието й имат и натрупаните килограми по време на бременността.

ВИЖ ОЩЕ: Гала на Азис проговори за скандала: Никой не е отнемал родителските права на Васко!

Блондинката не просто не успява да свали натрупаните пред бременността килограми, но и е добавили и още няколко килца върху наедрялата си фигура.

В резултат от стреса покрай грижите за малкия Борис и на фона на недоспиването, Деси Слава е започнала да се храни нездравословно. Тя постоянно се тъпчела с вредни храни. И в резултат от това качила още 5 килограма.

Депресията на пайнерката се задълбочава и покрай притесненията й, свързани с работата. Тя се опасява, че повече никога няма да се качи  на сцената заради занемарената си фигура, пише Хот арена.

Деси Слава не е на себе си и вече напълно се е отчаяла, че някога ще успее да си върне предишните мерки. И преди да забременее тя имаше проблеми с теглото, но с подходящия режим успяваше да овладее ситуацията.

Но покрай умората от майчинството, тя не може да си позволи лишения в храненето и дори не се замисля какво хапва. Въпреки, че резултатът вече е на лице.

Докато беше бременна, Деси Слава имаше опасения, че трудно ще свали натрупаните килограми. До последно тя не се отказа от участията си и слезе от сцената, едва когато лекарите й забраниха да работи.