Начало КЛЮКАРНИК Мощен скандал с „Като две капки вода“! Заплашват братовчедката на Халваджиян заради...

Мощен скандал с „Като две капки вода“! Заплашват братовчедката на Халваджиян заради шоуто (СНИМКИ)

121
Сподели

Страхотен скандал се разразява заради шоуто за имитации „Като две капки вода“, пише Блиц.

Този сезон предаването прави истински фурор с култови звезди и уникални имитации.

Черешката на тортата беше последното издание, в което русата фурия Златка Райкова получи предложение за брак от приятеля си Георги.

Истерията около шоуто провокира хиляди зрители да искат да гледат на живо Зуека, Рачков и компания. От това се оказа, че най-много страда пиарката на „Капките“ и „Глобал филмс“ Ани Халваджиян, която е и братовчедка на продуцентите Магърдич и Джуди Халваджиян.

ВИЖ ОЩЕ: Президентската съпруга, бивш модел, която засенчи Мелания Тръмп с красотата си

Ани разкри във Фейсбук, че й е бил оказан натиск от страна на служители на едно от арабските посолства в София. Ето какво написа в социалната мрежа една от най-известните пиарки:

Е, това вече е филм! Поканите за Капките са на път да предизвикат дипломатически скандал хахахаха Пресаташето на едно посолство /арабско, разбира се/ ме заплашва, че щял да предаде на посланика нежеланието ми да му осигуря покани!

Това след като миналата година ме излъга, че посланикът искал да дойде, а се оказа, че планира да си дойде самия той. Обаче па как го отнесе.. Много разтоварващо ми дойде. Сега чакам дали ще ни обявят война или какво!

ВИЖ ОЩЕ: Гала на Азис проговори за скандала: Никой не е отнемал родителските права на Васко!


Ани Халваджиян е една от най-известните и уважавани пиарки в България

Източник: Блиц