Начало КЛЮКАРНИК В следващите епизоди на Сега и завинаги: Иджлял се вижда с Фърат,...

В следващите епизоди на Сега и завинаги: Иджлял се вижда с Фърат, Фатих разобличава Фикрет, а Нур разбира за чувствата му

148
Сподели

Иджлял споделя с майка си подробности за интригата на Фикрет. Айтюл недоволства от действията й.

Назан обещава с прегръдка на Джахит, че вече няма да разстройва бъдещата майка. Ямур ги вижда. Казва на брат си, че не бива да мами Елмаз. Фикрет успява да накара Нур да се съмнява в сериозността на чувствата, които изпитва Ийт.

Ямур продължава с опитите си да отдалечи Емин от сестра си. Фатих и Ийт се скарват заради Нур и Фикрет. Полицаят обаче има доказателства за това кой е причинил скандала на празника на Мерт. Фатих е готов да разобличи сестра си, ако тя не си отиде.

Фикрет обаче не се предава и настоява за кратка отсрочка, за да си тръгне, без подозрения. Макар забраната на Айтюл, Иджлял се вижда с Фърат и взима подаръка му за Мерт.

Джахит се колебае в чувствата си и това не остава невидимо за Назан. Фърат най-после убеждава Иджлял, че тя в действителност не обича бащата на детето си. Фикрет използва последните два дена, които й е отпуснал брат й, за да раздели Нур и Ийт.

Започва работа в Козан холдинг като вменява на директора, че Фатих я заплашва. Внушава на Ийт, че Нур има вина за празника, а на нея, че той е безотговорен към връзката им. Проваля планираната им романтична среща.

Айтюл удря дъщеря си, тъй като я вижда с Фърат, а Иджлял е лъже. Елмаз се опитва да вразуми брат си. Настоява да избере Ямур пред Ярен. Фърат изпраща съобщение на любимата. Айтюл го вижда и разказва на племенника си, че Иджлял има връзка с братовчед му. След поредния скандал между Фатих и Фикрет Нур разбира за чувствата на полицая./За жената