Начало КЛЮКАРНИК Първи махленски скандал между Златка Райкова и Георги след идилията с предложението...

Първи махленски скандал между Златка Райкова и Георги след идилията с предложението за брак!

124
Сподели

Златка Райкова най-вероятно ще вдигне сватба на Южното Черноморие това лято, смятат приятели на изкусителката.

Тя получи предложение за брак пред над 1 милион зрители в шоуто „Като две капки вода”.

Сега, освен че се готви за новите си образи в предаването, трескаво обикаля сватбени агенции, организирайки щастливото събитие, пише „Уикенд“.

За момента Златка и годеникът й Георги Валентинов все още обсъждат мястото и датата на събитието, като желанието им е да се врекат във вечна вярност в края на лятото. Имали разногласия обаче къде да е точно.

Булката мечтаела за изнесен ритуал на плажа. Очаква се купонът да е в любимия й Слънчев бряг, където двойката от години прекарва почти цялото си лято.

Имало обаче и вариант да е в Царево, където напоследък се женят почти всички родни звезди.

За сватбата ще се изисква доста сериозна подготовка, тъй като Златка мечтаела цялото й семейство да е с нея в най-щастливия ден в живота й. Но то е разпиляно навсякъде по света. За годежа годеникът й успял да осигури само присъствие на баща й, който се прибра в България специално за да даде ръката на дъщеря си.

Човекът живее в Испания вече близо 20 години. Майката на Злати пък е в Ирландия заедно с втория си съпруг, а едната й баба е в Атина. „До лятото сигурно ще успеят да се организират и да си дойдат, за да заведат Злати пред олтара”, убедени са близки на плеймейтката, която не спира да изумява публиката на „Като две капки вода” с неподоризани таланти.

Двамата с Георги уж смятали да правят скромна сватба в тесен семеен кръг, но като започнали да готвят списъка с гостите, той веднага ударил 100 души и продължавал да расте. „Злати кани по 30 души само на рождените си дни, какво остава за сватба?”, разсъждават приятелките на изкусителката. Те очакват бракосъчетанието й да се превърне в светското събитие на лятото.

Проверка показа, че сватбените агенции вече наддават коя да организира празника. За момента бъдещата булка се срещала в всички наред, но не било изключено накрая да реши сама да свърши цялата работа, за да спести пари. Знае се, че преди години Златка имаше собствена сватбена агенция. Тя фалира още пред 2011-а, но това най-вероятно няма да попречи на бъдещата булка да подходи прагматично и да организира собствената си женитба./Блиц