Начало ВЕСТИ Разкриха мистерията относно смъртта на порно-звездата Оливия Нова (СНИМКИ 18+)

Разкриха мистерията относно смъртта на порно-звездата Оливия Нова (СНИМКИ 18+)

233
Сподели

Експерти обявиха каква е причината за смъртта на известната порно звезда Оливия Нова, която почина преди около два месеца, пише „Radar OnLine“.

Нейната смърт бе част от черната серия с порно актриси, заради което дори се бе заговорило за проклятие над индустрията.

Според съдебната експертиза, в тялото на Оливия били открити огромни количества алкохол и дрога.

Освен това тя имала тежка инфекция на уриналния тракт, която се разпростяла до бъбреците и довела до съсирване на кръвта.

Според списанието „Radar OnLine“ в тялото на Оливия били открити и следи от кокаин.

Порно звездата с рождено име Лекси Роуз Форде почина на 21 години в дома си през януари тази година.

Полицията обяви нейния случай за много мистериозен. Оливия започнала манекенска кариера на 12 години, а в порно индустрията влезла през март миналата година.

„Планирам да завърша училище, работя върху неправителствен проект, за който тепърва ще се разбере,“ бе казала тя пред медии миналата година. Добави, че имала голяма травма от първото си събличане пред камери, но след това се чувствала „добре в своето тяло“. Планирала да снима порно филми съвсем кратко, тъй като имала финансови притеснения.

Нейни близки пък разказват, че тя била в тежка депресия заради приятеля й, който извършил самоубийство през април 2017 г. и така и не можела да се примири със загубата. Скоро след смъртта му направила и катастрофа в пияно състояние и лежала в болница.

 

Източник: Блиц