Начало КЛЮКАРНИК Всички чуха за развода, но никой не подозира каква тежка мъка налегна...

Всички чуха за развода, но никой не подозира каква тежка мъка налегна футболната звезда Благо Георгиев след раздялата!

116
Сподели

Благой Георгиев потвърди лично, че е в процедура по развод със съпругата си Есмер Омерова.

„Разделени сме. Разводът е по взаимно съгласие. Няма смисъл да се караме и да правим скандали и интриги, все пак имаме общо дете“, каза Благо пред Венета Райкова.

 

„Детето е ясно, че ще е с майка си. Никога не съм си представял, че някое дете може да живее разделено с майка си“, разказа футболистът.

„Имам 3 деца, без които не мога да живея и ги обичам най-много на света“, сподели Георгиев.

Благой каза, че няма проблеми нито с Есмер, нито с Христина и допълни, че те са майки на децата му и винаги ще ги обича и уважава. Той допълни още, че и в двете му връзки не е имало трети човек, който да е станал причина за раздялата.

Георгиев разказа, че заедно със семейството най-важното нещо за него е футболът, но се отказва от него, защото мястото, което отборът му е заемал в последно време, не го удовлетворява.

Благо, който е известен с това, че е много религиозен сподели, че за това вероятно му е повлияла случка от детството. Брат му бил изпаднал в кома и майка му искрено и горещо се молела за спасението на детето си.

„Вътре в себе си никога няма да си простя, че трите ми деца живеят без мен“, завършва футболистът.

Георгиев и Омерова се ожениха през 2015 година. Те имат син на година и половина. Благой има още две деца от връзката си  с гимнастичката Христина Витанова – Йоанна е на 7 г., а Давид скоро ще навърши 5 г.