Начало КЛЮКАРНИК В следващия епизод на Сега и завинаги: Фатих разбира за номера, който...

В следващия епизод на Сега и завинаги: Фатих разбира за номера, който сестра му е направила на Нур, Ярен започва да флиртува с Емин

137
Сподели

Вижте какво ще се случи в понеделник (26-и март) в следващия епизод на турския сериал “ Сега и завинаги „, излъчващ се всяка делнична вечер от 20:00 часа по bTV.

Нур разказва на Фикрет, че се е развела заради една интрига. Сестрата на Фатих коментира състоянието на Мерт и се интересува защо не са се оженили отново.

Според нея купуването на къщата би трябвало да следва предложение за брак. Ийт обаче не си е мислил същото.

ЗА да научите още Новини за последните турски Сериали, Подкрепете ни в новата ни Facebook страница: Сериали За Жената

Емин се обажда на Ямур и се извинява за закъснението. В това време Ярен идва да го вземе от снимките. Той казва на гаджето си да се прибира.  Ийт не вярва че Иджлял е направила номера на партито за рождения ден на Мерт.

Ярен докарва Емин до тях. Той е притеснен, но не си признава. Ямур се прибира и ги вижда двамата. Момичето пита любимия си защо прекарва повече време с Ярен. Емин обещава, че на следващия ден ще са заедно с любимата си.

Ямур се прибира и дочува, че сестра ѝ си говори по телефона с приятелка за някаква нова любов. Казва на Ярен, ако иска да сподели с нея това. Ийт обмисля ситуацията с двете си жени. Фикрет предлага да помогне на Нур, за да се оженят с Ийт. Момичето отказва помощта ѝ. Нур пита приятелката си, защо постоянно се подиграва с нея. Фикрет започва да се разкайва за поведението си. На Нур ѝ става мъчно за сестрата на Фатих. Ийт пристига във фирмата.

Отива при своя съдружник. Фатих му казва, че Нур знае къде живее. Казва, че Нур го е помолила за помощ. Ийт казва, че този въпрос е много важен. Двамата едва не се скарват. Фикрет отива във фирмата на Козан. Емин очаква Ямур да излезе. Ярен му казва, че е болна и го моли да я закара в болницата. Когато по-малката сестра излиза, гаджето й го няма. Звъни на Емин, но той не ѝ казва къде е.  Снимките на Нур се отлагат. Тя отива във фирмата, за да се види с Ийт.

Фатих разбира, че номерът, от който е изпратено съобщението, е на сестра му. Фикрет се качва при Ийт. Фатих е много ядосан. Излиза от кабинета си и се качва при своя съдружник. Когато влиза в кабинета на Ийт, вижда там Нур и Фикрет. Нур възпира полицая да не прави скандал. Фатих си тръгва бесен. Разпорежда се да изпратят сестра му при него.

Източник: За жената