Начало КЛЮКАРНИК Дневен хороскоп за понеделник, 26 март-ВОДОЛЕЙ Пари, КОЗИРОГ Успех чрез честно партньорство

Дневен хороскоп за понеделник, 26 март-ВОДОЛЕЙ Пари, КОЗИРОГ Успех чрез честно партньорство

60
Сподели

Понеделник е ден, в който да се развихрите и то без задръжки. Денят е отличен за срещи, както с делови така и с лични настроения.

Възползвайте се от всяка една възможност, която се разкрие пред вас!

Дневен хороскоп ОВЕН Внимавайте! Гъвкавото ви поведение ще ви позволи да излизате от всяка ситуация без загуби и в добро настроение. Денят е благоприятен за начало на дългосрочни и важни проекти.

Голяма част от Овните са склонни да си послужат с хитрост, и употребявайки някого за целите си, да осъществят намеренията си.

Схемата може и да успее за мо-мента, но е препоръчително да не се ползвате от нея, защото не е надеждна, и със си-гурност много скоро ще последват проблеми.

Дневен хороскоп ТЕЛЕЦ Пълен успех Това е чудесен ден да си останете вкъщи и да се занимавате с всичко, за което не сте имали време през изминалата седмица. Нови занимания, строителство и творчески проекти, лечебни процедури и укрепване на здравето ви са сред полезните и навременни занимания. От гледна точка на разкриващи се възможности за реализация на целите, понеделник е много добър за Телците и подчертава шанса ви за успех.

Дневен хороскоп БЛИЗНАЦИ Мобилизирайте се Имайте вяра в себе си и няма да сбъркате. Посветете времето си на градивни и полезни действия, за строеж и всичко важно и значимо за вас. Най-важното условие за успеха на Близнаците е личната мобилизация. Прене-брегнете ли това много важно изискване за деня, и гласувате ли доверието си на друг да свърши вашата работа, ще останете неприятно изненадани, защото може да после-два провал.

Дневен хороскоп РАК Преследвайте търпеливо целите си Ще се погрижите за настроението на близките си, като ги изненадате с нещо приятно. Днес по-настоятелно се вгледайте в себе си, направете си преценка и се пречистете от лошото. За Раците е наложително да действат твърдо за реализацията на целите си, но определението „твърдо” в никакъв случай не означава агресивно, защото ще преигра-ете и ще последват проблеми.

Дневен хороскоп ЛЪВ Активизирайте се Посветете се на личните си ангажименти и не се разсейвайте с работа. Успеете ли да се освободите от притесненията си, ще получите прилив на сили и нови идеи. Повече от очевидно е, че за огромен процент от Лъвовете се налага да удвоят, а някои и да утроят усилията си в деловия сектор, за да преодолеят преследващите ги негативни влияния. Понеделник безусловно е сполучлив, но по-голямата активност е добра защита срещу некоректни нападки.

Дневен хороскоп ДЕВА  Проблеми пре бизнесмените Нещата, в които сте срещнали затруднения през седмицата ще излязат отново на дневен ред. Преобразуващата и съзидателна сила на деня ще го направи успешен за вас, стига да се възползвате от даденостите. За голяма част от Девите ангажирани с бизнес, понеделник ще е напрегнат поради решаване на неизяснени финансови обстоятелства, или във връзка с отстраняване на затрудняващи външни обстоятелства.

Дневен хороскоп ВЕЗНИ Неудобства от лично естество След размисъл ще стигнете до прозрения, напътстващи ви за конкретни действия в подреждане на житейските ви приоритети. Организацията и изпълнението на политически, социални, професионални и семейни задачи днес ще зависи от вашето пробудено мислене, енергия и работоспособност. Влиянието на съдбовните фактори в понеделник не може да се определи като лошо или мъчително, но и трудно се вмества в определението „положителен ден”.

Дневен хороскоп СКОРПИОН Слаба делова реализация Възстановяване на здравето и психиката трябва да са сред основните ви приоритети днес. Всичко, но което се посветите ще е благонадеждно, предвид голямата преобразуваща и съзидателна сила, с която природата ви зарежда сега. Преценена във връзка с вашите делови позиции, понеделник не е лош, но от гледна точка на професионална реализация ситуацията не изглежда много добри.

Дневен хороскоп СТРЕЛЕЦ Не влизате в конфликти Предстои ви напредък в личен план. Той ще се отрази добре на самочувствието ви и ще ви превърне в желани събеседници. Бързо променящи се обстоятелства ще оказват влияние върху мисленето и работата ви днес, и ще изискват допълнително време за организацията ви. Понеделник ще бъде формиран от влияния, които меко казано влияят отпускащо, и предразполагат към допускане на грешки.

Дневен хороскоп КОЗИРОГ Успех чрез честно партньорство Ще вземете участие в начинание, засягащо повече хора. С прецизната си работа и внимателни отношения днес ще оставяте правилното впечатление за себе си. Козирозите разполагат с добри възможности за успех, и имат шанса да го пос-тигнат. За целта е необходимо да действате в партньорство, и взаимоотношенията след-ва да са напълно прозрачни. Възникнат ли подозрения за нечестност и измами, ще съмнения и провал на съвместните проекти.

Дневен хороскоп ВОДОЛЕЙ  Пари Мислите за прекалено много неща едновременно и ви е трудно да се съсредоточите върху едно от тях. Започнатите важни и дългосрочни проекти днес ще бъдат закриляни от добри сили. Повишената нервност съчетана с несдържаност, а в много случаи и подкрепена от  нечестност във взаимоотношенията, ще е причина за много сериозни неприятнос-ти на някои от Водолеите. Не се позволявайте такъв стил на действие.

Дневен хороскоп РИБИ  Работете по делата си С желание ще се погрижите за близките ви хора, но и не само защото ще бъдете помолени за това. Ще се чувствате добре, работоспособни и усмихнати, пренасяйки хубавото си настроение и положителна енергия върху работата, новите начинания и взаимоотношения с обкръжението ви. Успехът в понеделник е заложен във вашата непоклатимост относно реализацията на належащите делови задачи.

 

Източник: За жената