Начало КЛЮКАРНИК Деси Банова усети тежестта на короната! Вижте до къде се е докарала...

Деси Банова усети тежестта на короната! Вижте до къде се е докарала бившата синоптичка, за да задържи вниманието на Плевнелиев!

185
Сподели

Деси Банова е готова на всичко, за да задържи Росен Плевнелиев

Деси Банова е готова буквално на всичко, за да задържи новия си любим Росен Плевнелиев. Дори и на това да легне под ножа и да издържи геройски болката от процедури, на които никога преди това не се е подлагала.

 

Откакто има връзка с бившия президент, блондиката е полудяла по естетическите корекции. Напоследък тя прекарва повече време в козметични центрове, отколкото на работното си място, коментират нейни близки.

Телевизионерката изпаднала в криза след 38-ия си рожден ден. Тя започнала да изпитва комплекси, че вече не изглежда достатъчно привлекателно.

Известната с натуралната си красота блондинка от няколко месеца се подлага на болезнени процедури за премахване на подкожните мазнини от тялото й.

След процедурата по кожата й оставали множество синини заради вакуума. Но въпреки болката, блондинката геройски търпи манипулациите.

Откакто има връзка с Росен Плевнелиев, Деси Банова е станала изключително суетна. Тя обръща много повече внимание на външния си вид.

Блондинката се притеснява, че някоя по-млада и по-атрактивна дама може да й отмъкне бившия.

За разкрасителните процедури, бившата синоптичка не разчита на парите на Плевнелиев, а на ВИП статуса си. Благодарение на него тя се ползва с преференциални цени в центровете за разкрасяване.

Всяка от интервенциите, на които се подлагала тя, е на стойност от 500 лева всяка.

Откакто е в ролята на актуалната половинка на Росен Плевнелиев, водещата на Нова телевизия се раздели с консервативната си визия. Сега тя залага на по-провокативни тоалети.

Бившите й колежки се чудят кога любимият й ще осъзнае, че тя само го излага и ще я зареже.

Но двамата в момента са на гребена на изпепеляващата им любов. Двойката вече прави планове къде ще прекарат предстоящите празници, а след това и лятната си ваканция, пише „Ретро“.