Начало КЛЮКАРНИК Днес в Сега и завинаги: Фърат и Иджлял се разбират да се...

Днес в Сега и завинаги: Фърат и Иджлял се разбират да се срещнат, а Фатих дава два дни на Фикрет да изчезне

96
Сподели

Вижте какво ще се случи днес (27-и март) в следващия епизод на турския сериал “ Сега и завинаги „.

Назан се радва, че ще отнемат бебето на Елмаз и че ще става майка на две деца. Иджлял е в добро настроение.

Айтюл също. Телефонът на Иджлял звъни. Оказва се, че е Фърат. Айтюл се ядосва.

Фикрет си тръгва. Ийт я кани от учтивост да идва когато поиска. Нур се интересува дали приятелката ѝ е дошла само заради брат си.

Фатих се обажда на сестра си и я вика в кабинета си. Фикрет започва да се обяснява. Брат ѝ казва, че не е взел телефона ѝ от Нур, а го е научил от мръсната й игра. Нур се опитва да успокои Ийт.

Той ѝ казва, че няма да спре Фикрет заради партньора му. Фикрет се досеща, че брат ѝ е станал полицай. Фатих ѝ казва, че нищо не може да я оневини. Вдига скандал на Фикрет, че е станала толкова гадна. Настоява сестра му да си отиде тихо и спокойно. Нур също е много ядосана.

Ийт ѝ казва, че не му е приятно, че е отишла при Фатих за помощ. Не му харесва, че Иджлял е направила това, но няма доказателства. Ийт гони Нур от кабинета си. Тя се сърди. Фикрет моли брат си да ѝ даде два дни. Той не е съгласен, но сестра му го убеждава. Фикрет е много ядосана, защото плановете ѝ се объркват. Решава да рискува. Иджлял свършва с упражненията. Айтюл мълчи. Показва на дъщеря си телефона и я упреква.

Айтюл заплашва Иджлял, че ако още веднъж се види с Фърат ще ѝ вгорчи живота.  Иджлял веднага връща обаждането. Упреква Фърат, че я търси. Той ѝ казва, че иска да прати подарък на Мерт. Иджлял не иска този подарък. Фърат ѝ обещава, че няма да ѝ създава проблеми. Иджлял си уговаря среща с него. Джахит се стяга да излиза. Елмаз го пита кога ще подготвят стая за бебето. Той отговаря уклончиво. Назан също излиза. Джахит я моли да се срещнат извън къщата. Ямур лежи в градината.

Назан отива при нея. Казва ѝ, че иска да поговорят, защото ѝ е снаха. Ямур се досеща, че Джахит лъже Елмаз. Бременната пита сестрата на любимия си, за какво са си говорили с Назан. Разговорът се прехвърля около Емин. Лекарят установява, че на Ярен ѝ няма нищо. Елмаз се обажда на брат си. Вдига му скандал. Той отговаря, че има работа. Елмаз му казва, че Ямур го чака да се върне.

Ярен му казва, че има някаква инфекция, но е гладна и иска да се нахрани, за да си вземе лекарствата. Назан и Джахит купуват бебешки неща. Тя продължава да му припомня, че двамата са решили да отгледат детето на Елмаз. Джахит отговаря, че вече е взел това решение и че ще го спази. Иджлял се приготвя за срещата си с Фърат. На излизане я пресреща Айтюл. Дъщеря ѝ дава някакво обяснение, но старата не вярва. Айтюл решава да проследи Иджлял…

Източник:   За Жената