Начало КЛЮКАРНИК Днес в Черна любов: Вилдан научава, че Дениз е дъщеря на Кемал,...

Днес в Черна любов: Вилдан научава, че Дениз е дъщеря на Кемал, Асу и Емир се съюзяват да унищожат Галип

297
Сподели

Вижте какво ще се случи днес (27-и март) в следващия епизод на хитовия турски сериал “ Черна любов „, който се излъчва от 21:00 до 22:00 часа по Diema Family! Лейля и Галип са на вечеря. Зехра се среща със Зехир. Той я отвежда, защото вижда, че Туфан ги следи.

Планът на Eмир е момичето да изкопчи колкото се може повече информация от Зехир. Айхан е в същия ресторант и се опитва да им развали вечерта. Галип кара сервитьора да поиска сметката на нежелания гост.

Айхан я плаща, но удря Галип с глава. Лейля е притеснена и започва да се кара на бившия затворник. Той ѝ се извинява. Нихан влиза в стаята при бебето. Кемал я наблюдава отвън. Тя приближава Дениз до прозореца. Кемал ги вижда и гледа годежния пръстен, който е щял да подари на Нихан. Тя забелязва това и той си тръгва.

Нихан му звъни по телефона и му оставя съобщение, че иска да си поговорят. Асу е на гроба на Хакъ. Оплаква се на покойния си чичо, че Кемал не я обича и се нервира. Там я причаква Галип. Асу отново го моли, Кемал да не разбира, че е негова дъщеря.  Емир уволнява Зехра заради връзката й с човека на Кемал.

Шафрак разбира, че камерите са изключени. Еда го посреща. Възмущава се, че той е изкупил целия супермаркет, за да се изхрани това семейство. Кемал звъни на Нихан, но тя не смее да вдигне. Айхан отива при Лейля и отново се извинява. Подарява ѝ семена за цвете, което тя да засади.

Нихан излиза на разходка с детето. Вилдан търси в детската стая дневника на внучка си. Прочита го и разбира, че Кемал е баща на Дениз. Докато Нихан и бебето се разхождат, Кемал се появява. Емир открива бележка от Кемал и веднага звъни на Нихан. Тя му казва, че се разхожда с Дениз. Емир я моли да се прибира вкъщи. Кемал взима на ръце детето и го прегръща. Нихан затваря телефона и прегръща дъщеря си.

Кемал ѝ казва, че е намерил записите от последните телефонни разговори на Озан. Предупреждава Нихан да чака, защото Емир ги следи. Един от лодкарите казва на Кемал, че е щял да откара Озан при някакъв Решад, но са му се обадили, че операцията се отменя. Кемал разбира, че Емир го е излъгал и е отменил операцията преди смъртта на Озан. Асу се среща с брат си заради Галип. Казва му за предложението на баща им. После му предлага да станат съдружници и да унищожат Галип. Емир го приема.

Вилдан тактично казва на дъщеря си, че може да й се довери. Нихан отговаря, че Емир няма повече козове, с които да ѝ навреди. Зейнеп заявява на Кемал, че започва нов живот и че вече не се вижда с Емир. Кемал се обажда на Нихан и я вика да се видят. Тарък носи чай на брат си. Моли Кемал за извинение. Зейнеп намира в стаята си телефон и прочита кореспонденцията между Кемал и Нихан. Кемал очаква любимата си. Тя му изпраща съобщение, но Зейнеп го прочита. Кемал пуска записите от разговорите на Нихан. Тя се чуди какво е искал да ѝ каже брат ѝ…

 

Източник: За жената