Начало КЛЮКАРНИК Лукс и стил: Модната тенденция за пролет 2018, в която жените по...

Лукс и стил: Модната тенденция за пролет 2018, в която жените по целия свят се влюбиха (Галерия)

1039
Сподели

Това не е първата година, в която е на мода богатият и луксозен изумруден цвят. През 2018 г. модата му продължава!

Този цвят отива на всички – блондинки, брюнетки и дори червенокоси жени. Той дава яркост на вашето изображение с всеки цвят на косата и нюанс на кожата.

Особено луксозни изглеждат блестящите изумрудени вечерни рокли, които са подходящи за официални събития.

Погледнете ярките и интересни изображения с изумрудени тоалети и тогава ще се влюбите окончателно и безвъзвратно в смарагда като нас!

В тази блестяща рокля на фигурата ще се появи настоящата богиня на морето или русалката на всяко парти! Изумруденият цвят на роклята ще се излее в светлината, играейки със своите ослепителни цветове. Очарователна рокля за дамите, които не са смутени да подчертават своите форми.

Плетената мини рокля със смарагдов нюанс е подходяща дори за по-ежедневни и неофициални излизания. Тя може да бъде завършена с масивен и стилен колан на кръста.

Алтернатива на отегчителните черни и сиви якета може да бъде тъмно зеленото яке. Правилният стил на сакото ще бъде перфектно хармонизиран както с класическата пола, така и с дънките и панталоните. Тя ще се превърне в ярко решение дори за ежедневно носене.

Сега е на мода да се създават тоалети от един цвят. Емералд изображението ще изглежда изискано и свежо. За дрехи от този тон е най-добре да изберете кафяви или кехлибарени аксесоари.

КОмбинациите от нюанси на зелената и кафявата палитра изглеждат много стилно и изискано.

 

Носете стилна шапка в изумруден цвят! С нея можете лесно да създадете ярки и необичайни тоалети, които привличат вниманието. За шапката можете да изберете например пола или панталони с подобен тон.

 

За втора поредна година кожените палта са изработени от изкуствена кожа. Препоръчваме ви да се присъедините към тази модна тенденция и да си купите ярка овча кожа в изумруден цвят. Това ще се превърне в акцент на вашия гардероб, с който лесно можете да комбинирате едноцветни неща в черно, бяло и сиво.

Изумруденият свят не се нуждае от допълване, той ще блести сам по себе си!

Емералд аксесоари и бижута са знак за лукс. Чанта, висулка или дълги обеци от този тон ще ви помогнат да създадете кралски елегантен външен вид. Големите зелени бижута ще подчертаят тона на вашата кожа и благородството ви.

 

 

Източник: За жената