Начало КЛЮКАРНИК Днес в Сега и завинаги: Айтюл удря Иджлял заради Фърат, Фикрет вечеря...

Днес в Сега и завинаги: Айтюл удря Иджлял заради Фърат, Фикрет вечеря с Ийт

114
Сподели

Вижте какво ще се случи днес (28-и март) в следващия епизод на турския сериал “ Сега и завинаги „, излъчващ се всяка делнична вечер от 20:00 часа по bTV.

Фатих предупреждава Ийт да стои далеч от Фикрет. Ийт обаче не е съгласен заради това, че полицаят има чувства към Нур. Фикрет причаква Ийт извън фирмата.

Казва на Ийт, че си е изгубила парите и няма кой да я закара. Ийт ѝ обещава да го направи. Иджлял отива на среща с Фърат. Айтюл я следи. Вижда дъщеря си заедно с него и се ядосва.

Слиза от колата, когато Фърат дава на дъщеря й подаръка за рождения ден на Мерт. Двамата сядат в кафенето, а Айтюл си тръгва гневна. Иджлял казва на Фърат, че не иска да я поставя пред свършен факт. Обяснява му, че вече ѝ е създал проблеми с Айтюл. Той я моли да си свали очилата, за може да я види. Иджлял изпуска чашата с чай от вълнение.

Казва му, че е дошла заради Мерт и обича Ийт. Фърат заявява, че тя не е влюбена в братовчед му. Просто е влюбена в идеята за тази несподелена любов, но Фърат е влюбен толкова силно, че се е отказал от всичко заради нейното щастие. Пита Иджлял дали заради любовта си би унищожила себе си. После сам отговаря, че тя не би го направила заради Ийт. Фърат е уверен, че любимата му ще се върне при него след време, защото няма къде другаде да отиде.

Иджлял е объркана, но гордо си тръгва. Фикрет настоява да тръгват вече, защото ако брат ѝ я види ще стане проблем. Ийт се разпорежда Фикрет да започне работа като консултант по продажбите. Ярен разказва на Емин, как е минал животът ѝ, докато двамата обядват. Ямур вече е бясна. Притеснява се, че любимият й има работа и е много зает. Айтюл се прибира много ядосана. Елмаз забелязва това.

Фикрет нещо недоволства за това, че Ийт я е взел на работа. Той й обяснява, че не е връзкарка. Фикрет обаче иска да е негова асистентка. Ийт обаче не иска. Той й каза, че партньорството с брат й е международно и Фатих няма да ѝ пречи в кариерата. Нур праща съобщение на Ийт, че ще го чака на тахното местенце. После звъни на Ийт. Фикрет вдига телефона му. Нур моли приятелката си да предаде на Ийт, че ще го чака в другата къща. Иджлял се прибира вкъщи. Оставя подаръка на Мерт в стаята му. Айтюл се появява.

Дъщеря ѝ казва, че е купила подарък на сина си. Кара Иджлял да го изхвърли. Тя не иска. Айтюл ѝ удря шамар. Фикрет отново подхвърля на Ийт за неразбирателството им с Фатих. Тя се разплаква. Казва на Ийт, че се чувства ужасно самотна заради брат си. Моли го за помощ, за да изгради мост между нея и Фатих. Ийт й предлага да вечерят заедно. Нур отива в тайното гнезденце. Ийт съветва Фикрет да повярва в себе си и така ще промени брат си. Тя му казва, че той много страда от разделението между двете си жени. Фикрет предлага на Ийт да се разведряват взаимно. Нур е притеснена, че Ийт се бави.

Звъни му по телефона. Казва му, че го чака. Фикрет взима телефона и се извинява, че е забравила да каже на Ийт. Нур е много ядосана. Казва на любимия си, че е направила вечеря и го чака. Ийт се оправдава. Не иска да се карат. Предлага да закара Фикрет и да отиде. Нур му казва, че се прибира вкъщи.

Тя продължава да се надява, че той ще я потърси. Накрая се ядосва и се прибира. Фикрет отново се прави на жертва. Опитва се да поеме вината, че е забравила. Ийт обаче е решил да се прави на мъж и остава да вечеря с Фикрет./За жената