Начало ВЕСТИ Ето първи снимки на убития софийски бизнесмен Венцислав! Нова информация от разследващите,...

Ето първи снимки на убития софийски бизнесмен Венцислав! Нова информация от разследващите, вижте какво се е случило!

172
Сподели

Столичният бизнесмен Венцислав М. е 45-годишният мъж, чието тяло бе открито в микроязовир по пътя за Пампорово.

Преди няколко часа се разбра, че той е бил известен с прякора Гунето.

По последни данни мъжът е бил ликвидиран преди няколко дни, но униформените са извадили тялото от водите едва снощи.

За убийство на Венцислав са арестувани неговите съдружници и съдържатели на заведения в Нареченски бани – тотомилионерът от зората на демокрацията Севдалин Б. и синът му Младен Б. 45-годишният Севдалин Тотото държи две заведения в Наречен и региона, които са били подпалвани нееднократно поради отколешни спорове за пари.

Основната версия и мотив за убийството, е че мъжете са дължали крупна сума пари на Венцислав. Марин, който само преди ден е навършил 26 години, е съдружник на Венцислав във фирмата „Венмар 2017“ ООД, както и управител на дружеството, пише trafficnews.bg.

Фирмата е със седалище и адрес на управление в София, а предметът ѝ на дейност е експлоатация на търговски обекти и заведения за обществено хранене, ресторантьорство, хотелиерство.

сн. trafficnews.bg

През нея са е управлявало крайпътното заведение, разположено малко по-нагоре от Нареченски бани в посока Пампорово, където най-вероятно се е развила смъртоносната свада между мъжете.  По образование убитият Венцислав е психолог, има магистърска степен във Великотърновски университет, възпитаник е и на Югозападния университет в Благоевград. Мъжът е управлявал еднолично още две фирми за хотелиерство и ресторантьорство – „Вендес“ ЕООД и „Бастър Бестър“ ЕООД.