Начало ВЕСТИ РАБОТАТА СТАВА МНОГО ДЕБЕЛА! Проговори комшийката на залятата с киселина Ажда, но...

РАБОТАТА СТАВА МНОГО ДЕБЕЛА! Проговори комшийката на залятата с киселина Ажда, но вижте какво разказа за съпруга й!

173
Сподели

Свидетелят на случилото се сподели какви били първите думи на жената

„Не знаех, че това е извършителят по въпросното време. С моето приближаване той увеличи дистанцията помежду ни. Не знаех, че нещо ще се случи.

После направих това, което можах за жената. Самото лице беше по-високо от мен с качулка.

 

Заради самото разследване, не желая да говоря повече за визията му“.

Това каза в ефира на „Здравей, България“ свидетелят на трагичния инцидент със залятата с киселина Ажда Ибрахимова вчера – Георги.

„Специално тази вечер нямаше голям наплив на хора. Аз бях единственият на улицата, освен самата жертва и извършителят“, призна още той. До него бе и съседка на семейство Ибрахимови.

„Те се прибират обикновено по това време. Тя понякога се прибира и по-рано. Мъжът й принципно излизаше сутрин към 5, понякога към 7. Тя винаги тръгваше след него. Бизнесът им се разрасна по различни павилиони.

Предлагат основно турски сладкиши. Те са им най-вървежни. Правят и закуски и козунаци. Наблюденията ми са, че живеят добре и в разбирателство. Не е имало скандали или противоречия. Кротки хора са. Сутрин заминават за работа, вечер се прибират. Тези дни не съм го виждала, снощи до 23:30 гледах прозорците им. Тъмно беше навсякъде. По-късно не съм гледала от балкона“, призна тя.

„Той е много кротък човек, винаги е бил внимателен. Винаги ми държи вратата, пита ме как съм и ми пожелава хубав ден“, добави още съседката на пострадалата Ажда.  Тя призна, че не е знаела, че съпругът на жертвата е имал отделен автомобил. „Не знам кой е неговият. Всички сме в шок от случилото се. Той не се е прибирал, не съм чула“, добави отново тя.

„В момента, в който се случи всичко, беше ясно, че тя изпитва болка. Това, което главно чух, беше да говори, че всичко й изгаря. Срещнах се с хора, които работят за нея. Благодаря, че успяхме да помогнем за по-адекватна реакция на място. Засякох нейното момиче, което беше на вратата, също отново в шок“, завърши свидетелят на зверството.