Начало КЛЮКАРНИК Азис шокира с признание: Бях първият на Митко Рачков! (СНИМКИ)

Азис шокира с признание: Бях първият на Митко Рачков! (СНИМКИ)

212
Сподели

Шокиращо признание направи Азис. Преди броени минути Краля на фолка пусна във „Фейсбук“-профила си публикация, озаглавена „Аз му бях първият на Рачков“.

Заглавието моментално накара феновете на звездата да го заподозрят в грехове с комика, който от известно време е сам. Както е известно Рачков се раздели с Мария Игнатова след дългогодишна връзка.

Оказа се, че Рачков все още е хетеросексуален, а ето какво точно е имал предвид Азис:

„Снощи бях първият гост от шоуспектакъла „Забраненото шоу на Рачков“. Така не се бях смял от години. Успях да бъда част от това велико шоу, което никога няма да забравя.

Не мога да ви опиша атмосферата, която цареше зад кулисите. За пореден път се убедих какво значи работата в екип. Поклон за всички работещи към шоуто. Влади Априлов е извънземно талантлив сценарист.

С очите си видях как трепери за най-малкия детайл по сценария и го изживява заедно с акторите. Васил Василев-Зуека за кой ли път ме остави със зяпнала уста! Такъв професионализъм, такъв талант! Поклон!

А Рачков… Рачков е една вселена, един ураган, една нестихваща ударна вълна от емоция и енергия, която те удря в корема и те оставя бездиханен. Запознах се и с продуцента на спектакъла Светлин Стоилов, който ми купи цигари 🙂 Обичам ви момчета! Давайте напред и успех!“.

 

Източник: ПИК