Начало КЛЮКАРНИК До едно момиче Дивна. Дълго опитвах да задържа това, което ще напиша,...

До едно момиче Дивна. Дълго опитвах да задържа това, което ще напиша, за себе си! Но не мога. Може би това е единственият начин

108
Сподели

Вчера в профила на модела Кристин Илиева бе споделено мнение от друг профил, което остро критикува рядкото присъствие на Дивна до пострадалата.

 

Припомняме, че фейсбук профилът на Кристин в момента се управлява от майка й Валерия Колчева.

Това се наложи, след като Дивна предизвика катастрофа с превишена скорост, при която нейната приятелка Кристин Илиева получи сериозни разкъсвания на двата крака.

В момента моделът е в болница и премина през няколко операции.

От социалните мрежи обаче разбираме, че Дивна не проявява постоянен интерес към близката си приятелка. Миналата седмица в „На кафе“ бе споменато, че певицата се е затворила в дома на родителите си в Русе и не излиза никъде. Сега в профила на Кристин бяха публикувани критични думи към нея на Изабела Господинова:

„До едно момиче Дивна.

Дълго опитвах да задържа това, което ще напиша, за себе си! Но не мога. Може би това е единственият начин чувствата ми да стигнат до ума на момичето Дивна. Не искам и няма да те съдя за това, което направи. Но не мога да не търся отговор за това, което не правиш. Твоето безразличие и страх от закона се довеждат до два тел. разговора на родителите ти, един есемес до приятел, и няколко лични въпроса към лекуващия лекар. В каквото и състояние да се намираш заради стореното, състоянието на твоята ,,приятелка,, е много по-тежко. Но тя се бори и няма да се предаде.

Но колко по леко щеше да бъде и за двете, ако не беше обърнала гръб и беше до нея в този момент. Каквото и да се е случило, тя е жива, а вие бяхте приятелки. Приятелите са заедно и в добро, и в зло. И точно в нещастието, което ти причини това приятелство, щеше да бъде истинско. Ти трябваше и трябва да си до нея, да лекуваш душата и да не я предаваш!

Децата на твоята възраст спасяват животни, спасяват умиращи коне, замръзнали щъркели, прегазени кучета! Браво на родителите на тези деца! Ти трябваше да си до твоята приятелка, дори и някой да те обвинява, трябваше да изтърпиш в името на приятелството.

Искрено се надявам, когато твоят шок отмине, да се осъзнаеш и да мислиш и действаш като едно смело момиче, което е пример за много български деца! Нашата Кристин ще мине през този Ад. Тя ще се бори, ще се бори заради себе си и всички, които я обичат. Крехкото тяло крие огромна сила! На теб желая достойнство, за да продължиш да гледаш хората в очите! Желая ти да не губиш приятелите си и ти самата да бъдеш истински приятел! Ти трябва да си там до нея!“