Начало ВЕСТИ Приятелките на Ажда най-накрая изплюха камъчето! Вижте какво стои зад зловещото похищение...

Приятелките на Ажда най-накрая изплюха камъчето! Вижте какво стои зад зловещото похищение с киселина в София!

206
Сподели

Любовна драма най-вероятно стои зад покушението с киселина над 36-годишната Ажда Ибрахимова.

Това е основната версия, по която работи МВР, споделиха разследващи пред в. „Телеграф“.

Според ченгетата има вероятност някой отритнат ухажор на сладкарката да е решил да й мъсти, но всичко е в процес на разследване.

Мотивът за заливането на жената с киселина най-вероятно е личен, има конкретни данни за евентуалния извършител, заяви вчера главният прокурор Сотир Цацаров.

Часове след заливането с киселина започнали разпити на всички близки и приятели на 36-годишната сладкарка. Според разследващи голяма част от тях давали противоречиви показания, които не се припокривали, а някои дори се разминавали драстично.

Приятелки на Ажда дори споделили, че тя ходила по казина, но нямала дългове и не била пристрастена към комара. Освен любовна драма, те не отхвърлят и втория мотив – някой да е заплашил Ибрахимова заради бизнеса й, но той бил слабо вероятен.

Съседи на Ажда и мъжа й Джума Юзчелик разказаха, че били добро семейство. Ажда имала два автомобила – опел и мерцедес, които могат да се видят в профила й във фейсбук. Те обаче нито имали ожесточена конкуренция, нито пък изпъквали с по-заможен начин на живот.