Начало ЗА ДОМА Доматите ви растат поне 2 пъти по-бързо! Методът, по който вече много...

Доматите ви растат поне 2 пъти по-бързо! Методът, по който вече много хора се запалиха!

416
Сподели

Доматите ви растат поне 2 пъти по-бързо! Методът, по който вече много хора се запалиха!

Текстът по-надолу е всичко важно, което се съветва във видеото, за всички, които не разбират руски език.

За да се изпълни методът, се взимат домати корени, които вече са готови за пикиране.

1. Отделя се всеки корен внимателно.

2. Взима се пластмасома бутилка от минерална вода и се отрязва, както е показаво във видеото, така че да може да се постави горната част на бутилката, с гърлото надолу в долната част на бутилката, която се пълни с вода.

3. Взима се въженце, което да е достатъчно дълго(15-18 см), за да достига до дъното на бутилката, прекарва се през гърлото и около него се увива кесийка, така че като се сложи пръстта, да не пропада в долната част. Въженцето трябва да може да достига до края на горната част на бутилката.

4. Пръстта, която се използва, трябва да бъде градинска, смесена с торф. В никакъв случай да не се използва такава смес, на основата на кокосови влакна, защото това не е добре за въженцето, което ще играе ролята, като на фитила в газената лампа.

5. След като се присади доматът в импровизираната саксия, се поставя на добре осветено място на стайна температура, която не бива да е под 18 градуса, а най-добре около 23 градуса.

6. За две седмици, доматите трябва да са пораснали доста, а когато водата им свърши се долива нова. Може да добавите някаква смес на основата на калий за обогатяване на водата. Корените са готови за разсаждане и могат да се засадят в градината, в удобен момент.

 

 

Източник: За жената