Начало КЛЮКАРНИК Седмичен хороскоп за периода от 2 до 8 април-РИБИ Реализация на целите,...

Седмичен хороскоп за периода от 2 до 8 април-РИБИ Реализация на целите, КОЗИРОГ Действайте с пълен капацитет

117
Сподели

Овните да владеят добре активността си! Същото се отнася за представителите на Телците и Близнаците, а Раците да анализират себе  си до момента, за да продължат в правилната посока.

За Лъвовете и Девите напрежението е високо. Везните ще имат тежка и конфликтна седмица, а Скорпионите ще са затруднени, но и напредващи.

Съдбата ще провери устойчивостта на Стрелеца, а Козирозите действат с пълен капацитет. Водолеите да възстановят равновесието си, а Рибите реализират цели.

 

Седмичен хороскоп ОВЕН

Владейте нервността си

На работното място са възможни размествания и дори по-крайни стъпки за запазване на извоюваните вече позиции. Овните ще демонстрират ярка активност за реализацията на целите си, но съчетана с изразителна нервност, която ще ги сблъска с мъчно преодолими затруднения и пречки, издигнати от противниците. За някои от зодията не са изключени и удари. Внимавайте! Петък ще е много напрегнат и неприятен. Уикендът ще ви радва с успех. Сполука ще ви донесе и понеделник. През следващите три дни е необходимо да действате много внимателно.

 

Седмичен хороскоп ТЕЛЕЦ

Ярка нервност

Добре обмислените ви идеи ще намерят своето място в заниманията ви през тези дни. Предстоящата делова седмица ще е много нервна и напрегната за Телците. Най-неприятното ще е, че противник ще ви нанесе точен, тежък и коварен удар, който ще засегне финансовите цели и ще се окажете в позицията на губещи. Пречки ще възникнат и за реализацията на деловите ви цели. Петък е неуспешен и доста напрегнат. Уикендът ви носи сполука. Следващите три дни ще са доста напрегнати и трудни. Малко по-добър е четвъртък.

 

Седмичен хороскоп БЛИЗНАЦИ

Нерви и трудности

В чудесно настроение са повечето от вас днес, което е предпоставка за успешен и ползотворен работен ден. При Близнаците положението не е особено различно. Мнозина от представителите на зодията ще се окажат цел на някои от враговете им, а атаките на последните ще попречат за реализация на целите ви. Към казаното следва да се прибавят и външните проблеми, които ще ви създадат доста главоболия. Липсата на шанс е характерна в петък. Събота носи остри кавги, а неделя е по-добра. В понеделник отстранявате проблеми, а следващите ще са много напрегнати.

 

Седмичен хороскоп РАК

Период за анализи

Отворени сте за предизвикателствата на ежедневието, като не пренебрегвате и текущите си задачи. Отворени сте за предизвикателствата на ежедневието, като не пренебрегвате и текущите си задачи. Новият седемдневен период издига серия от трудности пред Раците в настоящото време, характерно с високо ниво на напрежение. Сега е наложително да се оттеглите малко назад и да направите преоценка на начините на действие, подходът и пр. фактори, от които зависи професионалната и финансовата ви сполука. Петък не е благоприятен.

 

Седмичен хороскоп ЛЪВ

Напрегната седмица

Съдбата стимулира всяка ваша инициатива насочена към създаване или разширяване на бизнеса съвместно с ваши познати, приятели, роднини. Доста напрегнат период, през който ще ви е трудно да реализирате всичко, с което сте се заели и което предварително сте решили. Това се отнася за деловата ви реализация, където не е изключено да последват доста разочарования поради пропуснати възможности или неочаквани изменения в хода на събитията. Психически сте претоварени и няма да достигате до ефективни решения.

 

Седмичен хороскоп ДЕВА

Много напрежение, но и успехи

Устремени напред, ще забрави за несгодите и разочарованията, които имахте до скоро. Девите са пред етап, изпълнен с много напрежение и пречки, преодоляването на които изисква много усилия. У мнозина личат силни душевни притеснения, свързани с домашния живот или интимното партньорство. Тук има проблеми, до чието разрешение ще достигнете на по-късен етап. Напрегнат, но и успешен ден се оказва петък. Събота е нервна, а неделя е по-благоприятна. Трудният и неприятен ден ще бъде вторник. Следващите дни разкриват по-добри възможности.

 

Седмичен хороскоп ВЕЗНИ

Напрегната и конфликтна седмица

Не търсете обиколни пътища при решаване на проблемите си. Тази седмица ще премине в условията на конкурентна борба с много напрежение и конфликти в партньорските среди. Необходимо е внимателно движение напред! Не са малко онези представители на Везни, на които се налага да формулират начините, чрез които ще постигнат целите си преди да влизат в конкурентни битки. Лоста напрегнат ще е петък, а уикендът почти не се отличава от него. Понеделник и сряда са доста успешни и печеливши, а вторник и четвъртък са по-трудни.

 

Седмичен хороскоп СКОРПИОН

Затруднени, но и напредващи

Постигнали вътрешно равновесие и баланс между желания и реалност, ще се насочите към преките си занимания, без това да има негативно отражение върху заобикалящия ви свят. В условията на множество външни пречки и трудности от различно естество, представителите на зодията упорито противодействат на негативните ситуации и постепенно ги преодоляват, за да се утвърдят и стабилизират. Този ритъм на бавно постъпателно движение ще продължи до края на месеца, след което ще стъпите здраво на краката си.

 

Седмичен хороскоп СТРЕЛЕЦ

Проверка на устойчивостта ви

Предложения за съвместни начинания или други творчески проекти ще ви поставят в трескава подготовка по реализацията им. Настоящият период ще изиграе ролята на важен етап от гледна точка на вашата психическа устойчивост. Възникват ситуации, в които тя ще е подложена на изпитания. Някой ще свали доверието си от вас. На свой ред и вашето доверие към някого може да бъде лесно разрушено. Точно в този момент трябва да демонстрирате устойчивост. Петък  разкрива добри възможности. Уикендът ще е неприятен. Много хубавият делник е вторник. Добър е и четвъртък. Другите са слаби.

 

Седмичен хороскоп КОЗИРОГ

Действайте с пълен капацитет

Не задълбочавайте проблемите от миналото, а насочете погледа си към проекти пряко свързани с професионалните и бизнес – интереси. През новата седмица представителите на Козирог следва да проявят достатъчно воля за реализация в сферите, определящи техните лични или делови интереси. Подобна активност не само че ви дава надежда за осъществяване, но ще е подкрепена от съдбовните влияния през периода. Устремете се към контакти в деловите сфери. Петък не е лош, но не може да се определи като значителен. Уикендът ще е напрегнат, а през делниците успехът наистина ще облагодетелства активните.

 

Седмичен хороскоп ВОДОЛЕЙ

Възстановете равновесието

В очакване на по-благоприятни развития, живейте и работете спокойно, без излишни емоции и вълнения. Голяма част от представителите на Водолей упорито се задържат на позициите на апатичността, оставяйки се в ръцете не само на съдбовните влияния, но и на вълните на инертността, без да проявят инициативност за напредък. Никой освен самите вие не е в състояние да промени хода на събитията. Задължително е да се активизирате! Петък е доста благоприятен, а уикендът е тежък. Силните ви делници са понеделник и вторник. Сряда и четвъртък видимо ще ви затруднят.

 

Седмичен хороскоп РИБИ

Реализация на целите

За да се чувствате удовлетворени от себе си, се занимавайте с онова. Представителите на Риби чудесно схващат, че трябва да са нащрек и постоянно да се съобразяват с бързо променящата се действителност. Развитието на процесите и събитията в заобикалящата ви ситуация се движат не само бързо, но често са напълно непредсказуеми, което налага да сте особено бдителни. Петък е успешен. Събота и уикендът носят материална сполука. Понеделник е успешен, вторник носи промени, а сряда и четвъртък ще бъдат по-напрегнати.

 

Източник: За жената